Tilaa arviokäynti

Vivalla on iloisia stailausuutisia!

Posted on 17.05.18 in Stailaus ja sisustus Stailaus Uutisia Sisustus
  • 0

Meillä on ihan loistavia uutisia! Stailausassistentti Miisa Elenius aloitti tiimissämme vasta muutama päivä sitten, mutta näytti saman tien olevansa kaivattu puuttuva palanen. Miisa osoittautui jo ensimmäisten päivien aikana hauskaksi ja idearikkaaksi työkaveriksi, joka hahmottaa nopeasti asuntojen stailaustarpeen. Stailaustiimi toimii nyt entistä vahvempana taustavoimana ja tukena myyjille. Vivan vahvuus on nopeus myynnissä. Sen lupauksen lunastamiseksi teemme joka päivä kaikkemme ja onnistumme kun puhallamme kaikki samaan suuntaan.

Tehokkaiden myyjiemme ansioista olemme päässeet paikkoihin ja stailaamaan ihania koteja, joihin emme muuten olisi päässeet käymään. On ihan mahtavaa, kun joka päivä edessämme on uusi myyntikuntoon stailattava asunto.

Eikä siinä kaikki, stailaustiimimme voi nyt myös bongata kaupungilla ajelemassa uudella pakettiautolla, jossa on todella tyylikkäät ja huomiota herättävät mainosteippaukset. Suuret kiitokset tästä markkinointiosastomme Marialle ja Markukselle!

 

Kaisa & Miisa

 

 

 

Seuraa meitä:

Oletko myymässä asuntoasi?

Tarjous:
2,9% välityspalkkio!

Nyt saat huippumyyjän lisäksi asunnon myyntistailauksen ja valokuvaajan palvelut 3D-kuvauksineen sekä kaikki asiakirja- ja markkinointikulut vain 2.9% (sis.alv) palkkiolla! Jos ei kauppaa, ei kuluja. 
Lisäbonuksena pakettiauto käyttöön päiväksi maalis-huhtikuun aikana toimeksiannon tehneille! Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!