Tilaa arviokäynti

Stailaustiimi seikkaili Habitaressa

Posted on 15.09.17 in Stailaus ja sisustus
  • 0

 

 

Habitare tarjosi jälleen upean valikoiman syyskoteihin sopivia ideoita. Kesän heleyden haalistuessa mielistämme, koti kaipaa syvyyttä ja lämpimiä sävyjä ympärilleen. Värejä olikin tarjolla osastoilla runsaasti. Verhoilukankaissa nousivat esille sileä sametti ja tummat kuusimetsien syvyyksistä ammennetut sävyt, tumma yön sininen, syvä kuusen vihreä. Tummat sävyt aateloituivat ripauksella kultaa, kuparia tai messinkiä pikku esineiden muodossa. 

Luonnonmateriaaleista ylitse muiden loistivat eläväpintaiset pellava- ja puuvillatuotteet, jotka näyttivät houkuttelevilta vaihteeksi lämpimissä ja hiukan haalistuneissa ruskan sävyissä. Nougat, suklaanruskea, kitti ja taupe näyttivät niin upeilta Annon vohvelikankaisissa pyyheliinoissa, torkkupeitteissä, pussilakanoissa, että yllätin itseni ostamalla pellavaisen pussilakanasetin, jonka väri on nougat, vaikka valkoista olin suunnitellut. Joskus ei selvästikään itse tiedä tarvitsevansa värejä, ennen kuin ne vievät mennessään.

Valkoinen ja harmaa näyttivät muutenkin antavan tilaa hullutteville yhdistelmille, korallin punaisille, vihreän ja sinisen sävyille.

Totesimme päivän päätteeksi, että värit herättävät meissä positiista energiaa ja uutta intoa, nyt tehdään stailausvalikoimiimme uusi ilme!

On aika esitellä Meri Suhonen, joka aloitti jo kesäkuussa stailausassistenttina tiimissämme. 

Ikean osasto puhkui väriä ja energiaa!

Kattaus syksyn trendiväreissä Marimekon tapaan.

Messujen vaikuttavin tapetti, rönsyilevin kukka-asetelma ja rohkeimmat yhdistelmät löytyivät Signal -osastolta.

Sametin hehkua ja sisustamisen iloa Ikean osastolla.

Petaus Annon uutuustuotteilla.

Annon ihanat vohvelipyyhkeet.

Lapuan Kankureiden raikkaat tekstiilit esillä upeissa raikkaissa väreissä, pellavaa, tenceliä, puuvillaa, villaa ja mohairia.

Stailausterveisin, Kaisa ja Meri

 

Seuraa meitä:

OLETKO MYYMÄSSÄ ASUNTOA?

Pyydä meiltä arviokäynti!

Meiltä Vivasta saat huippumyyjän, joka keskittyy täysillä siihen, että asuntosi menee kaupaksi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Olemme tehneet Uudellamaalla asuntokauppaa yli 20 vuotta ja ansainneet tuhansien asiakkaiden luottamuksen yksinkertaisella tavalla: meille tärkeintä on, että sinä olet työhömme tyytyväinen. Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!