Tilaa arviokäynti

TAKKATULI VETÄÄ PUOLEENSA

Posted on 01.11.17 in Asuntojen hinnat
  • 0

Tiesitkö, että lämmittämällä takkaa voidaan tuottaa jopa puolet kodin lämmittämiseen tarvittavasta lämpöenergiasta? Suomessa takan lämmityskausi kestää jopa puoli vuotta, monissa omakotitaloissa takka on käytössä syyskuusta huhtikuulle. Takka on loistava lisälämmönlähde ja tuo myös turva sähkökatkosten aikana. Takkatuli luo ympärilleen kodikkuutta, mutta toimii myös sisustuselementtinä ja tilanjakajana.

Oletko rakentamassa omakotitaloa, remontoimassa rivitaloa vai haaveiletko sisustustakasta?

Takkavalikoiman keskellä menee helposti sormi suuhun, mutta nämä perusasiat selvittämällä pääset alkuun.

Mieti mihin tarkoitukseen? Lämmitykseen, tunnelman luomiseen, tulen tuijotteluun, ruoan valmistukseen vai näihin kaikkiin?

Mikä kokoiseen tilaan takka on suunniteltu? Lämmitysneliöt riippuvat talon energiatehokkuudesta sekä huonekorkeudesta, suuri huonekorkeus vaikuttaa lämmön leviämiseen. Lämmitysneliöiden ääripäissä ovat vanha remontoimaton rintamamiestalo ja nykymääräyksien mukainen uusi matalaenergiatalo.

Mihin takka kannattaa sijoittaa? Talon keskelle, keittiöön, ruokailutilaan, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen vai saunatiloissa olevaan takkahuoneeseen?

Takan koko ja ulkonäkö? Takkaleivinuuni, läpiluukullinen takka, varaava vai puolivaraava vai kenties kamiina. Samalla kun käyt läpi valikoimaa ja käyttötarkoitusta, alkaa hahmottua myös tyyli, koko, muoto ja pintamateriaali.  Uutta ovat mm. kimmeltävät pinnat.

 

Tulikiven ihana vuolukivipintainen Karelia sarjan Koli Classic -takka. Pääkuvan takka on nimeltään Kelva S.

 

Annon lampaantaljakuva puuttuu vielä....

Tunnelmointi sallittua, vaikka ilman takkaa. Tunnelmointi onnistuu mainiosti, vaikka kynttilän valossa tai jouluvaloköynnösten alla. Kodikkaan tunnelman luot syksyn suosikkituotteillamme. Annon pöyheä lampaantaljamatto sopii yhtä hyvin lattialle, sängyn päälle, sohvalle tai vaikkapa kerrostalon lasitetulle parvekkeelle. Väreinä ovat luonnonvalkoinen, harmaa, beige ja musta.

Kun tarvitaan peittävämpää mattoa, villa lämmittää ja hemmottelee paljaita varpaita. Käsinkudottuja Tiscan Olbia villamatto on Uusi-Seelantilaista puhdasta lampaanvillaa. Valittavanasi on 96 eri sävyä ja useita eri kokoja, mihin tilaan sinä laittaisit tämän?

Airamin Inari koristevalovalikoimassa on kolme erilaista sisäkäyttöön tarkoitettua led-sarjaa: kirkkaat tähdet, helmet ja mustat helmet. Clas Ohlssonilta.

Jämäkkä apuri takkapuiden kantoon löytyy Clas Ohlssonilta. Runko on maalattua terästä, kahvat keinonahkaa.

Seuraa meitä:

OLETKO MYYMÄSSÄ ASUNTOA?

Pyydä meiltä arviokäynti!

Meiltä Vivasta saat huippumyyjän, joka keskittyy täysillä siihen, että asuntosi menee kaupaksi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Olemme tehneet Uudellamaalla asuntokauppaa yli 20 vuotta ja ansainneet tuhansien asiakkaiden luottamuksen yksinkertaisella tavalla: meille tärkeintä on, että sinä olet työhömme tyytyväinen. Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!