Tilaa arviokäynti

Harmonia täyttää kodin!

Posted on 02.02.17 in Stailaus ja sisustus
  • 0

Oli varhainen syysaamu, moottoritie vaihtui hiekkateiksi, joimme valokuvaaja Jaanan kanssa termarikahvit. Keikat maaseudulle ovat ihan parasta! Metsät houkuttelivat pysähtymään, mutta aikataulun vuoksi kantarellit jäivät haaveeksi ja jatkoimme ajamista, kunnes männikön reunassa seisova sarvipää pysäytti meidät. Hetki oli mielettömän kaunis, vaikka kahvit läikkyvät reisille. Mäntyjen takaa pilkottava aurinko maalasi paikoillaan seisovan hirven selän punaisenruskeaksi, siinä se höristeli korviaan ja ihmetteli kahta äimistynyttä naamaa tuulilasissa. Sen verran lähellä se oli, että tajusimme jatkaa matkaa, vuoden luontokuva jäi nyt ottamatta.

Seuraava yllätys odotti perillä. Vei hetken ennen kuin silmä tottui uusiin mittasuhteisiin. Yli 500 vuotta vanhat harmaiksi kelottuneet hirret ovat tehneet pitkän matkan Venäjältä Hausjärvelle. Vastaavanlaisia taloja olen nähnyt vain Rukatuntureilla ja sarjakuvissa. Jykevän hirsiseinän suojassa on rauhallinen ja turvallinen olo, puu vaimentaa äänet ja pitää sisäilman raikkaana ja puhtaana, koti on kesällä viileä ja talvella lämmin. Kelohonka on kestävä rakennusmateriaali, eikä juuri hoitoa tai huoltoa kaipaa.

Pyrimme tallentamaan yksityiskohtia, jotka korostavat kodin ainutlaatuisuutta. Tilaa on yli 200 m2, makuuhuoneet ovat isoja ja kivasti sisustettuja. Kannan kuitenkin sisälle muutaman kassillisen stailaustavaraa ja aloitan järjestelemään huoneita. Kassien rapina houkuttelee paikalle kissan, joka päättää esittää pääosaa kuvissamme. Talon emäntä tulee apuun, kun emme saa kameralle flirttailevaa kissaa irti sängynpeitteestä.  

Makuuhuoneita talossa on 4, olohuone ja ruokailutila ovat yhtenäistä ja avaraa tilaa. Keittiössä työskentelevä voi nauttia kauniista piha näkymästä. Metsän reunaan rakennettu talo on nurmikentän ympäröimä, pihassa on keinut ja hiekkalaatikko, leikkimökki ja verstasrakennus. Päärakennuksen yhteyteen on rakennetu erillinen sauna ja spa-osasto. Olohuoneesta on käynti katetulle terassille, jonka yhteyteen on muurattu ulkotakka. Ei tätä ihanuutta sanat riitä kertomaan, tule katsomaan!

Seuraaviin seikkailuihin, Kaisa ja Jaana

 

Massiiviset hirret häkellyttävät jo sisäänkäynnillä.

Hirsi on vahva osa sisustusta ja kodin tunnelmaa.

 

Heinäseipäistä ideoidut tikkaat korvaavat pyyheliinakoukut.

Kaunis yksityiskohta eteisessä.

 

Seuraa meitä:

OLETKO MYYMÄSSÄ ASUNTOA?

Pyydä meiltä arviokäynti!

Meiltä Vivasta saat huippumyyjän, joka keskittyy täysillä siihen, että asuntosi menee kaupaksi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Olemme tehneet Uudellamaalla asuntokauppaa yli 20 vuotta ja ansainneet tuhansien asiakkaiden luottamuksen yksinkertaisella tavalla: meille tärkeintä on, että sinä olet työhömme tyytyväinen. Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!