Tilaa arviokäynti

Viva LKV ja Oy TRÄ Kronor Ab sopivat myyntiyhteistyöstä

Posted on 11.09.18 in Asuntomarkkinat Kiinteistövälitys Uudiskohde Tuusulan Asuntomessut 2020

Viva LKV ylpeänä tiedottaa solmineensa yhteistyösopimuksen ajattoman arkkitehtuurin ja Pohjoismaisen perinnerakentamisen parhaat opit kodeissaan yhdistävän Oy TRÄ Kronor Ab:n kanssa. 

Ensimmäinen TRÄ Kronorin rakennuttama ja Viva LKV:n markkinoima kokonaisuus rakentuu vuoden 2020 Asuntomessujen alueelle Tuusulan Rykmentinpuistoon. 

”Kotiemme suunnittelun lähtökohtia ovat muun muassa liimattomat massiivipuurakenteet, laadukkaat luonnonmateriaalit sekä hyvä sisäilma. Tyylikkään kokonaisuuden on suunnitellut  Saatsi Arkkitehdit", kertoo Oy TRÄ Kronor Ab:n toimitusjohtaja Kirsi Joensuu

TRÄ Kronor -konseptin kodit rakennetaan kokonaan hengittävistä massiivipuurakenteista ilman huoneilmaan epäpuhtauksia aiheuttavia muovi- ja sidosaineita. Lisäksi kodeissa hyödynnetään painovoimaista ilmanvaihtoa, tuulettuvia alapohjia sekä muita hyväksi havaittuja perinteisiä rakennusoppeja. TRÄ Kronor lupaakin rakentamiensa kotien säilyttävän arvonsa sukupolvelta toiselle.

”Tästä townhouse-kokonaisuudesta tulee poikkeuksellisen laadukas ja näyttävä. Kodit tulevat rakentamaan TRÄ Kronorin sisaryhtiön Trähusin kokeneet ammattilaiset. Vastaavanlaista toimintatapaa, jossa jokainen rakennusmies ja timpuri esitellään nimeltä, ei tämän kokoisissa rakennushankkeissa ole koskaan aiemmin tullut vastaan. Keittiötkin timpurit tekevät käsityönä massiivipuusta. Jokaisen työvaiheen tekijä tiedetään läpi hankkeen - erittäin vaikuttavaa", sanoo Viva LKV:n hallituksen puheenjohtaja Hannu Valojärvi

”Haluamme tarjota asiakkaillemme terveellisen elinympäristön, jossa on hyvä hengittää ja nauttia laadukkaasta työjäljestä. Samaan aikaan koteihin tulevat myös tulevaisuuteen tähyävät ratkaisut, kuten maalämpö, aurinkopaneelit sekä antureita, jotka mittaavat rakentamisen ja asumisen aikaista talon toimivuutta. Haluamme antaa asukkaille varmuuden siitä, että koti on terve ja siinä turvallista asua”, Joensuu toteaa. 

”TRÄ Kronorilla on mielestäni asuntomessualueen upein tontti lammen rannalla aivan kasvimaan vieressä. Townhouse-muotoisia koteja rakennetaan kortteliin kaikkiaan 12, ja niiden koot vaihtelevat 87,5 ja 135 neliön välillä. Asunnoissa on erittäin muunneltava pohja, eli ne sopivat niin lapsiperheiden kuin pariskuntienkin tarpeisiin. Asuntomessukokonaisuuden lisäksi TRÄ Kronorilla suunnitteilla myös muita rakennushankkeita pääkaupunkiseudulle", Joensuu toteaa.  

”Hanke on täysin poikkeuksellinen suunnittelultaan ja laadultaan. Jo nyt on selvää, että TRÄ Kronorin valintoja ja arvoja selvästi arvostetaan, sillä kysyntä on yllättänyt positiivisesti. Melkein puolet kodeista on jo varattu olemassa olevan asiakaskunnan kautta ennen kuin olemme ehtineet kunnolla markkinointia edes aloittaa”, Valojärvi toteaa.

”Odotamme paljon tulevilta vuosilta ja tulevilta hankkeilta. Olemme hyvästä syystä innoissamme yhteistyöstä.”

 

Lisätietoja:

Kirsi Joensuu
Toimitusjohtaja
Oy TRÄ Kronor Ab
puh. 040 8400 642
kirsi.joensuu@trakronor.fi 

Hannu Valojärvi
Hallituksen puheenjohtaja
Uudenmaan Viva Oy
puh. 020 741 3060
hannu.valojarvi@vivalkv.fi 

Seuraa meitä:

OLETKO MYYMÄSSÄ ASUNTOA?

Pyydä meiltä arviokäynti!

Meiltä Vivasta saat huippumyyjän, joka keskittyy täysillä siihen, että asuntosi menee kaupaksi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Olemme tehneet Uudellamaalla asuntokauppaa yli 20 vuotta ja ansainneet tuhansien asiakkaiden luottamuksen yksinkertaisella tavalla: meille tärkeintä on, että sinä olet työhömme tyytyväinen. Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!