Tilaa arviokäynti

Stailaustiimi esittäytyy!

Posted on 11.05.17 in Stailaus ja sisustus Stailaus
  • 0

Hei,

Olen sisustussuunnittelija, tekstiiliartenomi ja stylisti. Aloitin unelma-ammatissani Vivalaisena syksyllä 2016 ja katselen nyt koteja asuntomyynnin näkökulmasta. Edelliset kymmenen vuotta vierähtivät sisustus -alkuisissa tehtävissä; suunnittelijana, myyjänä ja toimittajana. 

Parasta työssäni on nähdä stailauksen voima ja hyöty konkreettisesti. Stailaus nostaa esiin asunnon erityispiirteet ja nopeuttaa myyntiä. Stailaus tasoittaa tietä valokuvaajalle, kun paikat ovat tip top ennen kuvauksia. 

Toukokuussa sisustustiimimme sai kaksi työharjoittelijaa, Kirsin ja Villen. Kirsi Kouhia opiskelee sisustusarkkitehdiksi Metropolia ammattikorkeakoulussa ja Ville Järvisellä on meneillään puualan opinnot Ammattiopisto Variassa. 

Stailaustyön ja sisustamisen ohella olemme käyneet hakemassa ideoita ja nuuskimassa trendejä mm. Marimekon syksy/talvi 2017 -malliston esittelytilaisuudessa sekä Helsingin keskustan sisustusliikkeissä. 

Stailaus tehostaa asunnon myyntiä monella tapaa, haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä!

Kaisa Järvinen

kaisa.jarvinen@vivalkv.fi

puh. 050 442 4425

 

Stailausopissa Marimekon tilaisuudessa.

 

 

 

 

 

 

Seuraa meitä:

OLETKO MYYMÄSSÄ ASUNTOA?

Pyydä meiltä arviokäynti!

Meiltä Vivasta saat huippumyyjän, joka keskittyy täysillä siihen, että asuntosi menee kaupaksi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Olemme tehneet Uudellamaalla asuntokauppaa yli 20 vuotta ja ansainneet tuhansien asiakkaiden luottamuksen yksinkertaisella tavalla: meille tärkeintä on, että sinä olet työhömme tyytyväinen. Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!