Tilaa arviokäynti

Stailaustiimi esittäytyy!

Posted on 11.05.17 in Stailaus ja sisustus Stailaus
  • 0

Hei,

Olen sisustussuunnittelija, tekstiiliartenomi ja stylisti. Aloitin unelma-ammatissani Vivalaisena syksyllä 2016 ja katselen nyt koteja asuntomyynnin näkökulmasta. Edelliset kymmenen vuotta vierähtivät sisustus -alkuisissa tehtävissä; suunnittelijana, myyjänä ja toimittajana. 

Parasta työssäni on nähdä stailauksen voima ja hyöty konkreettisesti. Stailaus nostaa esiin asunnon erityispiirteet ja nopeuttaa myyntiä. Stailaus tasoittaa tietä valokuvaajalle, kun paikat ovat tip top ennen kuvauksia. 

Toukokuussa sisustustiimimme sai kaksi työharjoittelijaa, Kirsin ja Villen. Kirsi Kouhia opiskelee sisustusarkkitehdiksi Metropolia ammattikorkeakoulussa ja Ville Järvisellä on meneillään puualan opinnot Ammattiopisto Variassa. 

Stailaustyön ja sisustamisen ohella olemme käyneet hakemassa ideoita ja nuuskimassa trendejä mm. Marimekon syksy/talvi 2017 -malliston esittelytilaisuudessa sekä Helsingin keskustan sisustusliikkeissä. 

Stailaus tehostaa asunnon myyntiä monella tapaa, haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä!

Kaisa Järvinen

kaisa.jarvinen@vivalkv.fi

puh. 050 442 4425

 

Stailausopissa Marimekon tilaisuudessa.

 

 

 

 

 

 

Seuraa meitä:

Oletko myymässä asuntoasi?

Tarjous:
3% välityspalkkio, sisältää stailauksen!

Voimassa rajoitetun ajan: nyt saat kolmen prosentin palkkiolla huippuhyvän myyntityön lisäksi asunnon stailauksen ja ammattikuvaajan palvelut! Palkkioon sisältyy kaikki kulut, myös arvonlisävero. Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!