Tilaa arviokäynti

Edullisin, vai juuri sinulle sopivin kiinteistönvälittäjä?

Posted on 23.02.20 in Kiinteistövälitys Vinkkejä Asuntojen hinnat Asunnon myynti Arviokäynti
  • 0

Oman asunnon myynti on yksi elämän suurimmista päätöksistä. Sopivan kiinteistönvälittäjän löytäminen voi olla haastava tehtävä, kun eri välitysliikkeiden palvelutkin vaikuttavat lähes samalta. Miten löytää se itselle paras? Joskus saattaa tuntua houkuttelevalta valita välittäjä, joka lupaa pienimmän välityspalkkion ja korkeimman myyntihinnan.

Välittäjää valitessasi sinun on kuitenkin hyvä miettiä, mitä välityspalkkion vastineeksi saat. Lähtökohtaisesti jokainen luotettava välittäjä tekee työssään varmasti parhaansa, mutta palkkiotaso vaikuttaa paljon siihen, miten välittäjän kannattaa oma työaikansa käyttää.

Jos palkkio on hyvin matala, myös kulujen täytyy pysyä alhaisena. Se tarkoittaa sitä, että välitysliike tinkii palvelustaan, kuten valokuvauksen tasosta, asunnon stailauksesta, markkinoinnin laajuudesta, sihteereistä sekä asuntonäyttöjen määrästä.

Mutta mikä oleellisinta, erittäin edullisessa diilissä saattaa kärsiä juuri se tärkein, eli itse myyntityö. Myytäviä kohteita täytyy olla yhdellä välittäjällä lukuisia, jotta hän menestyisi työssään. Kun kiire lisääntyy, myös palvelu on vaarassa heikentyä. Myyjällä ei välttämättä ole aikaa neuvotella parasta mahdollista hintaa juuri sinun asunnostasi.

HYVÄ KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ neuvottelee, tapaa asiakkaita, näkee vaivaa ja verkostoituu löytääkseen oikeat ostajat. Motivoitunut välittäjä hoitaa kaikki asiakkuudet huolellisesti ja saa siten asunnosta myös parhaan hinnan!

Kun valitset sinulle sopivinta kiinteistönvälittäjää, huomioi nämä:

- Hyvällä välittäjällä on aikaa kuunnella sinua ja auttaa kaikissa asunnon myyntiin liittyvissä tilanteissa.

- Hyvä välittäjä on hyvä myyjä, jolla on myös myyntikoulutusta ja näyttöä onnistumisista.

- Hyvä välittäjä pitää sinuun yhteyttä säännöllisesti ja sovitusti.

- Hyvällä välittäjällä on laaja asiakaskunta ja verkosto, joten ostaja voi löytyä välittäjän omista kontakteista nopeastikin, mikä tarkoittaa taas lyhyempää asunnon myyntiaikaa.

- Hyvä välittäjä tuntee asuinalueen hintakehityksen ja osaa antaa realistisen hinta-arvion asunnosta.

- Hyvä välittäjä osaa kysyä asunnonmyyjältä oleellisemmat kysymykset ja ymmärtää asunnonmyyntiin liittyvän juridiikan.

- Hyvä välittäjä valvoo asuntokaupassa sekä ostajan että myyjän etua.

HYVÄ KIINTEISTÖNVÄLITYSLIIKE puolestaan tukee myyjän työtä, kouluttaa myyntityöhön ja perehdyttää jatkuvasti. Onnistuneiden asuntokauppojen takana on useita ammattilaisia. Ammattitaitoiset sihteerit laativat esitteet ja kauppakirjat, sisustussuunnittelija neuvoo ja auttaa asunnon stailauksessa, yrityksen oma lakimies varmistaa, että hankalatkin kaupat hoituvat oikein ja markkinointia hoidetaan nykyaikaisesti ja ammattimaisesti. Kaikki nämä tuovat omat kustannuksensa, mutta myös takaavat sen, että työn laatu on tasokasta. Asiakkaana voit silloin olla turvallisin mielin.

Mietitkö vielä sinulle sopivaa kiinteistönvälittäjää?

Me Viva LKV:llä saamme asuntosi näyttämään parhaat puolensa, ja haluamme auttaa sinua kaikissa asunnonvaihdon vaiheissa.

  

 Viva LKV – luotettavaa kiinteistönvälitystä jo yli 20 vuotta.

 

Katso myös: Tule kiinteistönvälittäjäksi huipputiimiimme

Seuraa meitä:

OLETKO MYYMÄSSÄ ASUNTOA?

Pyydä meiltä arviokäynti!

Meiltä Vivasta saat huippumyyjän, joka keskittyy täysillä siihen, että asuntosi menee kaupaksi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Olemme tehneet Uudellamaalla asuntokauppaa yli 20 vuotta ja ansainneet tuhansien asiakkaiden luottamuksen yksinkertaisella tavalla: meille tärkeintä on, että sinä olet työhömme tyytyväinen. Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!