Tilaa arviokäynti

VANHOJEN OSAKEASUNTOJEN HINNAT NOUSIVAT 0,1 % SYYSKUUSTA LOKAKUUHUN

Posted on 28.11.17 in Asuntojen hinnat Asuntomarkkinat
  • 0

VANHOJEN OSAKEASUNTOJEN HINNAT NOUSIVAT 0,1 % SYYSKUUSTA LOKAKUUHUN  

Pääkaupunkiseudun ulkopuolella hinnat laskivat 1,0 prosenttia 

Tilastokeskuksen ennakkotietojen mukaan vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat pääkaupunkiseudulla 0,1 prosenttia syyskuusta lokakuuhun, kun taas muualla maassa ne laskivat 1,0 prosenttia. Koko maassa hinnat laskivat 0,5 prosenttia. 

Pk-seudulla nousua vuoden takaiseen 1,4 prosenttia

Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat pääkaupunkiseudulla 1,4 prosenttia, kun taas muualla maassa ne laskivat 0,5 prosenttia edellisvuodesta. Koko maassa hinnat nousivat vuodessa 0,4 prosenttia. 

Vuoden 2017 lokakuussa vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta oli pääkaupunkiseudulla 3 707 euroa ja muualla Suomessa 1 703 euroa. Koko maassa keskiarvo oli 2 323 euroa.

Osakeasuntojen hintojen kuukausitilaston ilmestyessä siinä on mukana tuoreimman tilastokuukauden osalta noin 50 prosenttia kaikista kaupoista. Kuukausitiedot tarkentuvat seuraavien kuukausien aikana siten, että vuoden lopulliset tiedot julkaistaan seuraavan vuoden ensimmäisen vuosineljänneksen julkaisun yhteydessä. Lähde: Osakeasuntojen hinnat, Tilastokeskus

Seuraa meitä:

Oletko myymässä asuntoasi?

Tarjous:
2,9% välityspalkkio!

Nyt saat huippumyyjän lisäksi asunnon myyntistailauksen ja valokuvaajan palvelut 3D-kuvauksineen sekä kaikki asiakirja- ja markkinointikulut vain 2.9% (sis.alv) palkkiolla! Jos ei kauppaa, ei kuluja. 
Lisäbonuksena pakettiauto käyttöön päiväksi maalis-huhtikuun aikana toimeksiannon tehneille! Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!