Tilaa arviokäynti

Maistiainen keväästä!

Posted on 19.02.18 in Stailaus ja sisustus Stailaus Sisustus

Designer Guildin kevät-kesä 2018 malliston esittely tarjosi väriterapiaa meille napakassa pakkassäässä aamunsa aloittaneille sisustussuunnittelijoille ja sisustusalan ammattilaisille.

Malliston nimi on Giardino Segreto, joka nimensä veroisesti kuljettaa mukanaan kohti keski eurooppalaisia linnoja ja niiden rönsyileviä puutarhoja. Upeat käsinmaalatut kukkakuosit, perhoset, linnut, graafiset kuviot täydentävät toisiaan niin kankaissa kuin tapeteissa. Pellavat, silkit ja sametit hehkuvat pastelleissa ja kirkkaissa puhtaissa väreissä, unohtamatta metallin, hopean kullan ja pronssin tuomaa luksusta. Inspiroivan ja ihanilla mielikuvilla maustetun tilaisuuden järjesti Vallila Interior.

Ja taas kohti uusia projekteja, sisustamisen riemua kaikille, sisustaminen on kaikkea muuta kuin vakavaa!

Terkuin, Kaisa

 

Seuraa meitä:

OLETKO MYYMÄSSÄ ASUNTOA?

Pyydä meiltä arviokäynti!

Meiltä Vivasta saat huippumyyjän, joka keskittyy täysillä siihen, että asuntosi menee kaupaksi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Olemme tehneet Uudellamaalla asuntokauppaa yli 20 vuotta ja ansainneet tuhansien asiakkaiden luottamuksen yksinkertaisella tavalla: meille tärkeintä on, että sinä olet työhömme tyytyväinen. Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!