Tilaa arviokäynti

Arvoasunnot LKV – Pysyviä arvoja

Arvoasunnot LKV on ainutlaatuinen yhdistelmä palveluita ja kokemuksen hiomaa ammattitaitoa nimenomaan arvoasuntojen välitykseen. Kun myytävät kohteet eivät ole tavanomaisia, myös käytettävien menetelmien on erotuttava joukosta edukseen. Silloin osaaminen korostuu.

Tehokkaasti, mutta arvokkaasti

Arvoasunnoissa on kysymys pysyvistä arvoista ja jatkuvuudesta. Toimimme ehdottoman luottamuksellisesti ja jokainen työ hoidetaan tyylikkäästi valmiiksi asti, pilkulleen sovitulla tavalla. Markkinoinnin tyyli, materiaalit, kuvaukset ja esittelyt ovat ehdottomasti aina linjassa kohteen arvon ja luonteen kanssa. Me pidämme asiat järjestyksessä.

Olemme hoitaneet runsaasti erittäin vaativia toimeksiantoja. Usein saammekin välitystyön suosituksen perusteella. Olemme ylpeitä, että meistä halutaan puhua hyvää.

Kuinka voimme palvella?

Arvoasunnot on arvostettu kiinteistöasiantuntijasi. Toimintamme perustana on ammattitaitoinen palvelu tarjousneuvotteluista onnistuneisiin kauppoihin. Teemme arvoasuntokaupan helpoksi ja turvalliseksi ja panostamme jatkuvaan kehittymiseen. Uskomme näin saavuttavamme asiakkaillemme sen edun, mitä he asuntoasioissa tavoittelevatkin.

Ota yhteyttä

p. 0500 413 725
info@arvoasunnot.fi

(yhteystiedot puhelin- ja sähköpostilinkkeinä)

Arvoasunnot LKV
Kylänvanhimmantie 29
00640 Helsinki

 

Taitava myynti näkyy hinnassa!

Taitava myynti näkyy hinnassa!

Tavoittelemme aina parasta hintaa ja lyhyttä myyntiaikaa.

Lue lisää

Tutustu meihin!

Tutustu meihin!

Taustalla tuhansien toimeksiantojen kokemus.

Lue lisää

Upeat myyntikuvat asunnostasi!

Upeat myyntikuvat asunnostasi!

Saat meiltä stailaajan ja kuvaajan palvelut.

Lue lisää

Meitä suositellaan!

Meitä suositellaan!

Lue mitä asiakkaamme ovat meistä mieltä

Lue lisää

OLETKO MYYMÄSSÄ ASUNTOA?

Pyydä meiltä arviokäynti!

Meiltä Vivasta saat huippumyyjän, joka keskittyy täysillä siihen, että asuntosi menee kaupaksi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Olemme tehneet Uudellamaalla asuntokauppaa yli 20 vuotta ja ansainneet tuhansien asiakkaiden luottamuksen yksinkertaisella tavalla: meille tärkeintä on, että sinä olet työhömme tyytyväinen. Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!