Tilaa arviokäynti

Syksy alkoi vauhdikkaasti!

Posted on 02.02.17 in Stailaus ja sisustus
  • 0

Helsingin helmiä!

Parissa kuukaudessa olemme ehtineet tehdä 20 asuntojen stailausreissua Uudellamaalla.  Sää pysyi aurinkoisena ja kuulaana vielä lokakuulle asti ja sävytti työpäiviämme ihanalla valolla.

Elokuussa aloitimme stailaustyöt Helsingin keskustan kahdella erilaisella arvokohteella. Katajanokalla Vyökadulla sijaitsevan kodin parvekkeelta avautuu näkymä jäänmurtajien Sisun ja Urhon yli Korkeasaareen. Asukkaiden mukaan meren yli saarelta voi kuulla leijonien karjuntaa. Kodin parhaita puolia ovat ehdottomasti mahtavat merinäkymät läpi asunnon, hulppea huonekorkeus, erkkerit ja kauniit pariovet, marmorilla viimeistelty kotikylpylä ja valtava eteishalli.

Vyökadun Upeassa Selim A. Lindqvistin suunnittelemassa Jugend -talossa on upea julkisivu ja valoisa rappukäytävä hienoine yksityiskohtineen.

 

Tämä komea sisäänkäynti löytyy Bulevardilta.

 

 

Seuraa meitä:

Oletko myymässä asuntoasi?

Tarjous:
3% välityspalkkio, sisältää stailauksen!

Voimassa rajoitetun ajan: nyt saat kolmen prosentin palkkiolla huippuhyvän myyntityön lisäksi asunnon stailauksen ja ammattikuvaajan palvelut! Palkkioon sisältyy kaikki kulut, myös arvonlisävero. Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!