Tilaa arviokäynti

Stailauspalvelut

Kannattaako asunto stailata myyntiä varten? 

Asunnon stailaus nopeuttaa myyntiä ja nostaa asunnon parhaat puolet esiin. Stailattu koti ja visuaalisesti kauniit yksityiskohdat jäävät mieleen ja auttavat erottumaan joukosta. Näyttävät ja tasokkaat myyntikuvat stailatusta asunnosta herättävät mielenkiinnon, luovat unelmia ja houkuttelevat katsojat paikalle. 

Tutustu stailauspaketteihimme!

Annamme kotiisi kevyen loppusilauksen tai sisustamme tyhjän asuntosi kokonaan Vivan tyylikkäällä sisustusvalikoimalla myyntiä varten. Edulliset hintamme ovat voimassa, kun asunnosta on tehty myyntitoimeksianto Viva LKV:n kanssa. 

STAILAUSKONSULTOINTI

Sisustussuunnittelijan antama ohjeistus ja henkilökohtainen neuvonta kodin myyntistailausta varten. Konsultoinnin kesto noin 1 h. Hinta 200 €.

KUVAUSSTAILAUS

Kuvausstailaus tehdään pääasiassa asunnon olemassa olevaa sisustusta hyödyntäen, sekä täydentäen Vivan tekstiileillä, matoilla ja piensisustusesineillä. Kuvausstailaus puretaan heti valokuvauksen jälkeen. Ei koske tyhjiä asuntoja. Hinta alkaen 300 euroa + kilometrikulut 0,43 eur/km.

KEVYTSTAILAUS

Sisältää kodin tekstiilit, matot, valaisimet, piensisustusesineet, kevyet kalusteet. Stailaustavarat ovat asunnossa 6 viikkoa. Kustannukset muodostuvat huoneluvun mukaan. Hinta 400 € – 800 € + kilometrikulut 0,43 eur/km.

KATTAVA SISUSTUS- JA KALUSTUSPALVELU 

Sisältää kodin tekstiilit, matot, valaisimet, piensisustusesineet ja isommat kalusteet. Esimerkiksi sohvaryhmä, ruokailuryhmä, senkki, lipastot. Stailaustavarat ovat asunnossa max. 6 viikkoa. Kustannukset huoneluvun mukaan. Hinta 600 € – 1.000 € + kuljetuspalvelun veloitus 2 x 130 eur. 

Kysy lisää:

Stailaus ja kuvaus

p. 050 442 4425

Viva on nopea!

Viva on nopea!

Tavoitteemme on nopeat kaupat, parhaaseen hintaan.

Lue lisää

Vivalaiset esittäytyvät

Vivalaiset esittäytyvät

Tutustu meihin!

Lue lisää

Stailaus&kuvaus

Stailaus&kuvaus

Stailaus varmistaa upeat myyntikuvat asunnostasi!

Lue lisää

Meitä suositellaan

Meitä suositellaan

Lue mitä asiakkaamme ovat meistä mieltä!

Lue lisää

Oletko myymässä asuntoasi?

Pyydä meiltä arviokäynti!

Pyydä Vivan asiantuntijaa käymään.
Saat meiltä hinta-arvion, jolla asuntosi menee kaupaksi nopeasti ja tietysti parhaaseen mahdolliseen hintaan. Jätä tiedot, niin olemme yhteydessä!