Tilaa arviokäynti

Stailauspalvelut

Kannattaako asunto stailata myyntiä varten? 

Me autamme sinua laittamaan asunnon myyntikuntoon: ammattilainen osaa nostaa esiin juuri sinun kotisi parhaat piirteet. Kauniit yksityiskohdat jäävät ostajaehdokkaiden mieleen ja auttavat asuntoa erottumaan joukosta. Stailattu asunto myydään nopeammin kuin stailaamaton.

Houkuttelevat ja laadukkaat myyntikuvat pysäyttävät katseen, herättävät uteliaisuuden, kutsuvat katsojat näyttöön ja tukevat ostopäätöstä.

Tutustu stailauspaketteihimme!

Annamme kotiisi kevyen loppusilauksen tai sisustamme tyhjän asuntosi myyntiä varten Vivan tyylikkäällä sisustusvalikoimalla. Edulliset hintamme ovat voimassa, kun asunnosta on tehty myyntitoimeksianto Viva LKV:n kanssa.

KUVAUSSTAILAUS

Kuvausstailaus tehdään pääasiassa hyödyntämällä asunnon olemassa olevaa sisustusta tai täydentämällä sitä Vivan tekstiileillä, matoilla ja piensisustusesineillä. Kuvausstailaus puretaan heti valokuvauksen jälkeen. Ei koske tyhjiä asuntoja. Hinta alkaen 300 euroa.

KEVYTSTAILAUS

Sisältää kodin tekstiilit, matot, valaisimet, piensisustusesineet ja kevyet kalusteet. Kustannukset muodostuvat huoneluvun mukaan. Hinta 400 – 800 euroa. 

Kysy lisää:

Stailaus ja kuvaus

p. 050 041 3725

Taitava myynti näkyy hinnassa!

Taitava myynti näkyy hinnassa!

Tavoittelemme aina parasta hintaa ja lyhyttä myyntiaikaa.

Lue lisää

Tutustu meihin!

Tutustu meihin!

Taustalla tuhansien toimeksiantojen kokemus.

Lue lisää

Upeat myyntikuvat asunnostasi!

Upeat myyntikuvat asunnostasi!

Saat meiltä stailaajan ja kuvaajan palvelut.

Lue lisää

Meitä suositellaan!

Meitä suositellaan!

Lue mitä asiakkaamme ovat meistä mieltä

Lue lisää

OLETKO MYYMÄSSÄ ASUNTOA?

Pyydä meiltä arviokäynti!

Meiltä Vivasta saat huippumyyjän, joka keskittyy täysillä siihen, että asuntosi menee kaupaksi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Olemme tehneet Uudellamaalla asuntokauppaa yli 20 vuotta ja ansainneet tuhansien asiakkaiden luottamuksen yksinkertaisella tavalla: meille tärkeintä on, että sinä olet työhömme tyytyväinen. Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!