Tilaa arviokäynti

TYHJÄ VAI SISUSTETTU?

Posted on 11.09.17 in Stailaus ja sisustus
  • 0

Näin stailasimme rivitaloasunnon myyntikuntoon.

Vastaremontoitu asunto on monen unelma ja niin tämäkin asunto löysi uuden omistajan parissa kuukaudessa. Asunnon hienot yksityiskohdat, mittasuhteet ja toiminnot nousivat esiin stailauksen avulla.

Sisustimme tyhjän asunnon kuvitteelliselle nuorelle parille. Sisustimme kevyesti olohuoneen, makuuhuoneen, työhuoneen ja keittiön. Olohuoneen tumma kiviseinä on sellaisenaan näyttävä elementti, jonka elävyyttä korostaa katon rajaan asennettu säädettävä led-valosarja. Kontrastit luovat sisustukseen jännitettä, joten valitsimme tumman seinän pariksi vaaleat kalusteet, matot ja tekstiilit.

Kontrasteilla on pelattu myös keittiössä, välitilaan on asennettu tumman grafiitin harmaa kivijäljitelmä vastapainoksi valkoisena kiiltävälle kaapistolle. Pieni, mutta upea yksityiskohta on työtasojen metallinen reunaviimeistely, joka nostaa keittiön ilmeen ihan uudelle tasolle. Valaistus on myös tärkeä osa tumman harmaaksi käsitellyn saunan ilmettä, jota valkoinen puhdaslinjainen kylpyhuone korostaa. 

Jos asunnon myynti tökkii tai takkuilee, mietitään yhdessä miten voimme auttaa!

Syysterveisin,

Kaisa Järvinen ja Meri Suhonen

KATSO TÄSTÄ ASUNNON ENNEN JA JÄLKEEN KUVAT!

ENNEN 

JÄLKEEN

ENNEN 

JÄLKEEN

ENNEN 

JÄLKEEN

ENNEN

JÄLKEEN

ENNEN

SAUNAN TUNNELMAVALAISTUS

Seuraa meitä:

Oletko myymässä asuntoasi?

Tarjous:
2,9% välityspalkkio!

Nyt saat huippumyyjän lisäksi asunnon myyntistailauksen ja valokuvaajan palvelut 3D-kuvauksineen sekä kaikki asiakirja- ja markkinointikulut vain 2.9% (sis.alv) palkkiolla! Jos ei kauppaa, ei kuluja. 
Lisäbonuksena pakettiauto käyttöön päiväksi maalis-huhtikuun aikana toimeksiannon tehneille! Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!