Tilaa arviokäynti

Sijoittaminen

Piensijoittaja

Asuntomarkkinoiden kehitys on tehnyt asuntosijoittamisesta erittäin hyvän vaihtoehdon osakesijoittamiselle ja rahoitusmarkkinoille. Vuokratuotot ovat olleet kannustavia suhteessa sijoitettuun pääomaan, vuokralaisten saaminen on ollut helppoa ja suotuisa hintakehitys on taannut kannattavan realisoinnin.

Sijoittaminen ei vaadi suurta omaisuutta, vaan jo pienellä omalla pääomalla voit neuvotella pankista lainan sijoituksellesi.

Suursijoittaja

Perinteiset kiinteistösijoitusyhtiöt sekä institutionaaliset, lainsäädännön velvoittamana kiinteistöihin sijoittavat kotimaiset yhtiöt, ovat saaneet viime vuosina rinnalleen ulkomaisen rynnistyksen aallon.

EU:n myötä juridiset esteet ovat poistuneet ja kiinteistöjen tuottotaso on meillä eurooppalaisittain hyvä. Viime vuonna Helsinki oli Lontoon ja Pariisin jälkeen kiinnostavin sijoituskohde unionin alueella ja 70 % pääkaupunkiseudun kauppojen arvosta tehtiin ulkomaisten yhtiöiden nimiin.

Tällä hetkellä kiinnostus suuntautuu myös maakuntien aluekeskuksiin. Myös kiinteistökehityshankkeet tarjoavat kiinnostavia mahdollisuuksia tarjota palveluita eri kohderyhmille.

Viva on nopea!

Viva on nopea!

Tavoitteemme on nopeat kaupat, parhaaseen hintaan.

Lue lisää

Vivalaiset esittäytyvät

Vivalaiset esittäytyvät

Tutustu meihin!

Lue lisää

Stailaus&kuvaus

Stailaus&kuvaus

Stailaus varmistaa upeat myyntikuvat asunnostasi!

Lue lisää

Meitä suositellaan

Meitä suositellaan

Lue mitä asiakkaamme ovat meistä mieltä!

Lue lisää

Oletko myymässä asuntoasi?

Tilaa maksuton arviokäynti!

Viva LKV:n kanssa asunnon myynti on nopeaa, helppoa ja turvallista. Kaikki alkaa arviokäynnistä.