Tilaa arviokäynti

Kokemuksia Viva LKV:stä

Tyytyväinen asiakas on tavoitteemme jokaisessa asuntokaupassa. Lue uusimmat palautteet Facebookista tästä

Aila Oivula

Asuntomyyjä

"Aila on hyvin pätevä ja ammattitaitoinen työssään. Kaupoille päästiin nopeasti. Olen hyvin tyytyväinen Vivan palveluun ja voin suositella yritystä lämpimästi omille ystävilleni.

Otin myös stailauksen, joka toimi hyvin ja Vivan ammattilaiset olivat todella mukavia. Haluan vaivata omaa päätäni mahdollisimman vähän asunnon myyntiin liittyvillä asioilla, ja siltäkin osin kaikki toimi joustavasti ja hyvin." Virpi Taavitsainen, Espoo.

Ota yhteyttä Ailaan: aila.oivula@vivalkv.fi

Jari Puronen

Asuntomyyjä

"Kiitos loistavasta ja ammattitaitoisesta välitystyöstä Jari Puronen ja Jyrki Aarnio. Meidät myyjinä pidettiin koko ajan "kartalla" myynnin edistymisestä ja kaikki lupaukset pidettiin. Voin lämpimästi suositella. Kiitos!"

"Kiitokset Jari Puroselle hienosti hoidetuista asuntokaupoista!"

"Many thanks to Jari Puronen and Alla Väisänen! They managed to sell our house in one showing. Before Viva took over our house sale, we were struggling to get an offer for 4 months. Again, an excellent job will recommend to my friends."

Ota yhteyttä Jariin: jari.puronen@vivalkv.fi

Hannu Valojärvi

KTM, LKV

"Vivan kautta kodin myyminen ei ollut pelkästään vaivatonta ja mukavaa, vaan myös nopeaa ja tuottoisaa. Loistava välittäjä ei esitellyt asuntoa, vaan oikeasti myi sitä! Kuvat, jotka otettiin ammattilaisella ja laitettiin ilmoituksiin, olivat todella kauniit. Ja ehkä eniten ennen näyttöjä käydyt keskustelut jäivät mieleen: kun myyt kotia, haluat kertoa siitä kaikki ihanat asiat, jotka ovat muutakin kuin neliöt, rakennusvuoden ja tehdyt remontit. Kaikki kodin ja alueen onneen liittyneet asiat taisivat välittyä ammattitaitoisesti ilmoituksen ja näyttöjen kautta, koska asunto myytiin seuraavalle perheelle melko lailla heti ja yli pyyntihinnan. Kiitos!"

"Olin vuoden vaihteessa myymässä omistamaani asuntoa. Edellisestä myyntitilanteesta kokemukseni olivat 10 vuoden takaa, mutta olin viime keväänä seurannut läheltä eri välittäjien toimintaa asunnon ostajan näkökulmasta kun perheenjäsenemme etsi itselleen ostettavaa asuntoa. Tuon ostoprosessin aikana minulle selvisi ainakin se, keiden kiinteistövälittäjien kanssa en halua tehdä toimeksiantosopimusta.

Edellä sanotusta johtuen oli minun helpompi valita jäljellä olevista muutama välittäjä, joilta tiedustelin kiinnostusta ottamaan asuntoni myyntiin – valintaani tässä vaiheessa vaikutti mm. näiden välittäjien internet-sivut ja miten he esittelivät toimintaansa.

Välittäjät kävivät arviokäynnillä ja antoivat hinta-arvionsa. Tästä muutaman välittäjän ryhmästä oli helppo valita paras heti ensitapaamisen pohjalta, eli Viva LKV. Valintaan vaikuttivat välittäjän asiantuntemus realistisine hinta-arvioineen sekä positiivinen myyntihenkisyys, joka välittyi jo tässä vaiheessa.

Kohta alkoikin tapahtua, toimeksiantosopimus asunnon myynnistä tehtiin tiistaina ja heti joulunpyhien jälkeisenä arkipäivänä seuraavana tiistaina asunnonmyynti-ilmoitus oli Oikotiellä.

Välittäjä esitteli asuntoa kiinnostuneille ja kävi heidän kanssaan tarjousneuvotteluja varsin tiiviisti. Saaduista tarjouksista hän oli minuun aina heti yhteydessä ja olin todella vakuuttunut, että olin valinnut parhaan välittäjän, käymissämme keskusteluissa välittyi asiantuntemus ja myyntihenkisyys – hän oli tosissaan myymässä tätä asuntoa. Tämä tunne realisoitui vielä saman viikon torstaina kun hyväksyin asunnon ostotarjouksen. Välittäjä löysi asunnolle ostajan alle kahdessa viikossa!

Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen koko myyntitapahtumaan alusta loppuun ja suosittelen Viva LKV:tä todella myönteisen kokemukseni pohjalta kaikille, jotka harkitsevat asuntonsa myyntiä.

Itse tiedän varmasti kun seuraavan kerran tarvitsen kiinteistövälittäjän palveluita kenen puoleen käännyn."

Ota yhteyttä Hannuun: hannu.valojarvi@vivalkv.fi

 

Taitava myynti näkyy hinnassa!

Taitava myynti näkyy hinnassa!

Tavoittelemme aina parasta hintaa ja lyhyttä myyntiaikaa.

Lue lisää

Tutustu meihin!

Tutustu meihin!

Taustalla tuhansien toimeksiantojen kokemus.

Lue lisää

Upeat myyntikuvat asunnostasi!

Upeat myyntikuvat asunnostasi!

Saat meiltä stailaajan ja kuvaajan palvelut.

Lue lisää

Meitä suositellaan!

Meitä suositellaan!

Lue mitä asiakkaamme ovat meistä mieltä

Lue lisää

Oletko myymässä asuntoasi?

Tarjous:
2,9% välityspalkkio!

Nyt saat huippumyyjän lisäksi asunnon myyntistailauksen ja valokuvaajan palvelut 3D-kuvauksineen sekä kaikki asiakirja- ja markkinointikulut vain 2.9% (sis.alv) palkkiolla! Jos ei kauppaa, ei kuluja. 
Lisäbonuksena pakettiauto käyttöön päiväksi maalis-huhtikuun aikana toimeksiannon tehneille! Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!