Vivan asiakkaat suosittelevat

Tyytyväinen asiakas on tavoitteemme jokaisessa asuntokaupassa. Tässä uusimpia palautteita asiakkailtamme.

 

Asiakaspalaute Outi Malmlund

"Olemme olleet Outin asiakkaina ostajan sekä myyjän roolissa. Kauppaa on käyty asuin- ja liikekiinteistöistä sekä osakehuoneistoista. Olemme aikoinaan tehneet kauppaa myös muiden välittäjien kanssa, joten myös vertailupohjaa löytyy. Outissa yhdistyy rautainen ammattitaito ja asiakaslähtöinen palvelu. Toivottavasti saamme vielä jatkossakin tehdä yhteistyötä."

Ota yhteyttä Outiin: outi.malmlund@vivalkv.fi

Kokemuksia Aila Oivula Viva LKV

"Aila on hyvin pätevä ja ammattitaitoinen työssään. Kaupoille päästiin nopeasti. Olen hyvin tyytyväinen Vivan palveluun ja voin suositella yritystä lämpimästi omille ystävilleni.

Otin myös stailauksen, joka toimi hyvin ja Vivan ammattilaiset olivat todella mukavia. Haluan vaivata omaa päätäni mahdollisimman vähän asunnon myyntiin liittyvillä asioilla, ja siltäkin osin kaikki toimi joustavasti ja hyvin." Virpi Taavitsainen, Espoo.

Ota yhteyttä Ailaan: aila.oivula@vivalkv.fi

 Kokemuksia Hannu Valojärvi Viva LKV
"Olin vuoden vaihteessa myymässä omistamaani asuntoa. Edellisestä myyntitilanteesta kokemukseni olivat 10 vuoden takaa, mutta olin viime keväänä seurannut läheltä eri välittäjien toimintaa asunnon ostajan näkökulmasta kun perheenjäsenemme etsi itselleen ostettavaa asuntoa. Tuon ostoprosessin aikana minulle selvisi ainakin se, keiden kiinteistövälittäjien kanssa en halua tehdä toimeksiantosopimusta. 

Edellä sanotusta johtuen oli minun helpompi valita jäljellä olevista muutama välittäjä, joilta tiedustelin kiinnostusta ottamaan asuntoni myyntiin – valintaani tässä vaiheessa vaikutti mm. näiden välittäjien internet-sivut ja miten he esittelivät toimintaansa. 

Välittäjät kävivät arviokäynnillä ja antoivat hinta-arvionsa. Tästä muutaman välittäjän ryhmästä oli helppo valita paras heti ensitapaamisen pohjalta, eli Viva LKV. Valintaan vaikuttivat välittäjän asiantuntemus realistisine hinta-arvioineen sekä positiivinen myyntihenkisyys, joka välittyi jo tässä vaiheessa. 

Kohta alkoikin tapahtua, toimeksiantosopimus asunnon myynnistä tehtiin tiistaina ja heti joulunpyhien jälkeisenä arkipäivänä seuraavana tiistaina asunnonmyynti-ilmoitus oli Oikotiellä. 

Välittäjä esitteli asuntoa kiinnostuneille ja kävi heidän kanssaan tarjousneuvotteluja varsin tiiviisti. Saaduista tarjouksista hän oli minuun aina heti yhteydessä ja olin todella vakuuttunut, että olin valinnut parhaan välittäjän, käymissämme keskusteluissa välittyi asiantuntemus ja myyntihenkisyys – hän oli tosissaan myymässä tätä asuntoa. Tämä tunne realisoitui vielä saman viikon torstaina kun hyväksyin asunnon ostotarjouksen. Välittäjä löysi asunnolle ostajan alle kahdessa viikossa!  

Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen koko myyntitapahtumaan alusta loppuun ja suosittelen Viva LKV:tä todella myönteisen kokemukseni pohjalta kaikille, jotka harkitsevat asuntonsa myyntiä. 

Itse tiedän varmasti kun seuraavan kerran tarvitsen kiinteistövälittäjän palveluita kenen puoleen käännyn."

Ota yhteyttä Hannuun: hannu.valojarvi@vivalkv.fi

Viva on nopea!

Viva on nopea!

Tavoitteemme on nopeat kaupat, parhaaseen hintaan.

Lue lisää

Vivalaiset esittäytyvät

Vivalaiset esittäytyvät

Tutustu meihin!

Lue lisää

Stailaus&kuvaus

Stailaus&kuvaus

Stailaus varmistaa upeat myyntikuvat asunnostasi!

Lue lisää

Meitä suositellaan

Meitä suositellaan

Lue mitä asiakkaamme ovat meistä mieltä!

Lue lisää