Tilaa arviokäynti

Arvoasuntoa myymässä?

Arvoasuntoasiantuntijamme auttavat sinua kaikissa arvoasunnon myyntiin liittyvissä kysymyksissä. Arvoasuntoja välittävät kokeneimmat asiantuntijamme, joilla on vuosikymmenien kokemus arvoasuntomarkkinoista ja niiden erityispiirteistä.

Oikea hintataso ja lyhyemmät myyntiajat

Asiantuntija osaa asettaa arvoasuntosi hinnan oikealle tasolle jo heti alussa, jolloin arvoasuntosi myyntiaika vastaavasti lyhenee merkittävästi. Asiantuntijoidemme laaja kontaktiverkosto varmistaa sen, että arvoasuntoasi voidaan esitellä heti oikeantyyppisille asiakkaille, yksityisesti ja luottamuksellisesti.

Arvoasunnon stailaus ja valokuvaus

Myyntiä varten stailattu asunto erottuu joukosta viimeisteltyjen myyntikuvien ansiosta ja nopeuttaa myyntiä. Käytössämme on laaja valikoima Arvosuntojen tyylikkäitä sisustustuotteita; kodintekstiilit, matot, valaisimet, piensisustusesineet ja huonekalut.

Ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjät

Tiesittekö, että kiinteistönvälittäjän työajasta jopa puolet voi kulua papereiden hoitamiseen? Meillä asia on toisin, sillä Arvoasuntojen välittäjät keskittyvät asiakaskäynteihin ja neuvotteluihin potentiaalisen ostajien kanssa. Tämän mahdollistavat Arvoasuntojen omat koulutetut ja ammattitaitoiset kiinteistösihteerit, jotka laativat perusteelliset myyntiesitteet ja kauppakirjat luotettavasti, vuosien kokemuksella.

Kuinka voimme palvella?

Meidän kanssamme kiinteistökauppa on nopeaa, helppoa ja turvallista. Kutsu meidät arviokäynnille – tulemme halutessasi jo tänään.

Taitava myynti näkyy hinnassa!

Taitava myynti näkyy hinnassa!

Tavoittelemme aina parasta hintaa ja lyhyttä myyntiaikaa.

Lue lisää

Tutustu meihin!

Tutustu meihin!

Taustalla tuhansien toimeksiantojen kokemus.

Lue lisää

Upeat myyntikuvat asunnostasi!

Upeat myyntikuvat asunnostasi!

Saat meiltä stailaajan ja kuvaajan palvelut.

Lue lisää

Meitä suositellaan!

Meitä suositellaan!

Lue mitä asiakkaamme ovat meistä mieltä

Lue lisää

OLETKO MYYMÄSSÄ ASUNTOA?

Pyydä meiltä arviokäynti!

Meiltä Vivasta saat huippumyyjän, joka keskittyy täysillä siihen, että asuntosi menee kaupaksi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Olemme tehneet Uudellamaalla asuntokauppaa yli 20 vuotta ja ansainneet tuhansien asiakkaiden luottamuksen yksinkertaisella tavalla: meille tärkeintä on, että sinä olet työhömme tyytyväinen. Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!