Tilaa arviokäynti

Viisi syytä valita Viva

1. Saamme kotisi kaupaksi parhaaseen hintaan

Myynnissä alku ratkaisee. Tuhansien toimeksiantojen kokemuksella tiedämme, mihin ostajaehdokkaat kiinnittävät asuntoesittelyissä huomiota. Olemmekin hioneet myyntiprosessimme huippuunsa, jotta saamme hyviä tarjouksia. Pyrimme aina luomaan myyntitilanteen, jossa kaupat syntyvät nopeasti ja parhaaseen hintaan.

2. Kuuntelemme sinua

Emme asioi vain myyntikohteiden kanssa, vaan sinun kanssasi. Suunnittelemme myyntiprosessin juuri sinun asuntoasi ajatellen, mukaudumme tarpeisiisi ja pidämme kanssasi tiiviisti yhteyttä. Myynti on sinulle helppoa ja turvallista.

3. Osaamme työmme

Myyjämme ovat ammattitaitoisia ja huolellisia. Meillä Vivalaisilla on asiantuntemusta yksiöistä arvoasuntoihin, ja olemme tehneet asuntokauppaa Uudellamaalla yli 20 vuoden ajan.

Hinnoittelemme asunnon oikein, seuraamme tarkasti markkinoita ja pidämme myös sinut ajan tasalla. Myyntityössä olemme sinnikkäitä ja laitamme itsemme peliin. Voimme keskittyä potentiaalisten ostajien tapaamiseen ja meillä on aikaa neuvotteluihin, sillä Vivassa kiinteistösihteerit hoitavat paperityöt. Meiltä saat myyjän, joka keskittyy täysillä juuri sinun asuntosi myymiseen.

4. Stailaamme ja kuvaamme asunnon

Autamme sinua valmistelemaan asuntosi myyntikuntoon, ja meiltä saat myös stailaajan sekä kuvaajan palvelut. Kokemuksemme mukaan sijoitus visuaalisen alan ammattilaiseen kannattaa.

Yhtälö on oikeastaan aika yksinkertainen: laadukkaat myyntikuvat kauniin asunnon parhaista piirteistä houkuttelevat ostajaehdokkaita ja tukevat ostopäätöstä. Tämä puolestaan tarkoittaa useampia potentiaalisia ostajia ja nopeaa myyntiaikaa. Esimerkiksi vuonna 2018 myimme stailatut asunnot keskimäärin vain 17 päivässä!

5. Tyytyväisiä asiakkaita yli 20 vuoden ajan

Mittaamme ja seuraamme sitä, että laatu pysyy korkeana kaikessa toiminnassamme. Olemme yhteydessä asiakkaisiin kauppojen jälkeen, jotta tiedämme, miten työmme sujui asiakkaan näkökulmasta.

Tuhansien asiakkaiden luottamuksen olemme ansainneet hyvin yksinkertaisella tavalla: meille kaikkein tärkeintä on, että sinä olet työhömme tyytyväinen.

Taitava myynti näkyy hinnassa!

Taitava myynti näkyy hinnassa!

Tavoittelemme aina parasta hintaa ja lyhyttä myyntiaikaa.

Lue lisää

Tutustu meihin!

Tutustu meihin!

Taustalla tuhansien toimeksiantojen kokemus.

Lue lisää

Upeat myyntikuvat asunnostasi!

Upeat myyntikuvat asunnostasi!

Saat meiltä stailaajan ja kuvaajan palvelut.

Lue lisää

Meitä suositellaan!

Meitä suositellaan!

Lue mitä asiakkaamme ovat meistä mieltä

Lue lisää

OLETKO MYYMÄSSÄ ASUNTOA?

Pyydä meiltä arviokäynti!

Meiltä Vivasta saat huippumyyjän, joka keskittyy täysillä siihen, että asuntosi menee kaupaksi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Olemme tehneet Uudellamaalla asuntokauppaa yli 20 vuotta ja ansainneet tuhansien asiakkaiden luottamuksen yksinkertaisella tavalla: meille tärkeintä on, että sinä olet työhömme tyytyväinen. Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!