Miksi valitsisit Vivan?

Viva on nopea

Me tiedämme tuhansien toimeksiantojen kokemuksella, mihin ostajaehdokkaat kiinnittävät asuntoesittelyissä huomiota. Siksi olemme hioneet myyntiprosessimme huippuunsa. Ja siksi myymme nopeasti.

Asunnon myynnissä alku ratkaisee, ryhdymme heti töihin. Olennaista on saada hyviä tarjouksia ja luoda kilpailutilanne. Pidämme teihin tiiviisti yhteyttä, pysytte ajan tasalla myyntitilanteesta. Myynti on teille helppoa ja turvallista. 

Oikea hinta on paras hinta

Realismi on paras lähtökohta asunnon hinnoittelussa. Seuraamme tarkasti markkinoiden tilannetta ja raportoimme muutoksista.

Tehokas myynti ja markkinointi

Ammattitaitoinen välittäjämme kiinnittää huomiota koko kaupankäyntiprosessiin eri vaiheineen ja tekee asiat kerralla oikein. Kysymys on myös niin ostajan kuin myyjänkin kuluttajansuojasta.

Käytössämme on alan paras myyntikonsepti ja teemme asiakkaan kanssa aina täydellisen myyntisuunnitelman. Huolellinen perehtyminen, oikea hinnan määritys ja korkealaatuiset myyntimateriaalit ovat vasta lähtökohta. Tehokas markkinointi ja myyntipainotteiset esittelyt, joilla tavoitetaan oikeat ostajat ja saadaan hyvät tarjoukset on osaamisen kulmakivi. Tiivis yhteydenpito asiakkaan kanssa ja huolellisesti hoidetut paperityöt sinetöivät onnistuneen lopputuloksen.

Stailaus & valokuvaus

Myyntistailaus on kannattava sijoitus. Ammattilaisen harjaantunut silmä näkee, kuinka tuoda esiin kotisi parhaat puolet, luoda unelmia ja tukea ihmisten ostopäätöstä. Yhtälö on oikeastaan aika yksinkertainen: kauniisti stailatun kodin myyntikuvat on houkuttelevia ja suuri määrä paikalle saapuneita ostajaehdokkaita puolestaan tarkoittaa asuntosi hintaa nostavaa tarjouskilpailua ja nopeampaa myyntiaikaa. Lue lisää tästä.

Sihteeripalvelu

Tiesitkö, että kiinteistönvälittäjän työajasta jopa puolet voi kulua paperitöiden parissa? Meillä Vivalla kaikki asuntokaupan vaatimat paperityöt hoitaa ammattitaitoinen kiinteistösihteeri. Sen vuoksi myyjillämme on aikaa tavoitella potentiaalisia asiakkaita.

Viva tekee hyvää

Viva on mukana Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeessa kunnialahjoittajana. Miksi haluamme tukea juuri lastensairaalaa? Lue lisää tästä

viva lkv mukana talkoissa

 

Viva on nopea!

Viva on nopea!

Tavoitteemme on nopeat kaupat, parhaaseen hintaan.

Lue lisää

Vivalaiset esittäytyvät

Vivalaiset esittäytyvät

Tutustu meihin!

Lue lisää

Stailaus&kuvaus

Stailaus&kuvaus

Stailaus varmistaa upeat myyntikuvat asunnostasi!

Lue lisää

Meitä suositellaan

Meitä suositellaan

Lue mitä asiakkaamme ovat meistä mieltä!

Lue lisää