Tilaa arviokäynti

Kuusi syytä valita Viva

1. Me myymme nopeammin

Tiedämme tuhansien toimeksiantojen kokemuksella, mihin ostajaehdokkaat kiinnittävät asuntoesittelyissä huomiota. Siksi olemme hioneet myyntiprosessimme huippuunsa – ja myymme nopeasti.

Asunnon myynnissä alku ratkaisee, ryhdymme heti töihin. Olennaista on saada hyviä tarjouksia ja luoda kilpailutilanne. Pidämme teihin tiiviisti yhteyttä, pysytte ajan tasalla myyntitilanteesta. Myynti on teille helppoa ja turvallista.

2. Hinnoittelemme oikein

Realismi on paras lähtökohta asunnon hinnoittelussa. Seuraamme tarkasti markkinoiden tilannetta ja raportoimme muutoksista välittömästi. Oikea hintataso lyhentää asuntosi myyntiaikaa merkittävästi.

3. Myymme ja markkinoimme tehokkaasti

Käytössämme on alan paras myyntikonsepti ja teemme asiakkaan kanssa aina täydellisen myyntisuunnitelman. Huolellinen perehtyminen, oikea hinnan määritys ja korkealaatuiset myyntimateriaalit ovat vasta lähtökohta.

Tehokas markkinointi, näkyvyys sosiaalisessa mediassa ja myyntipainotteiset esittelyt, joilla tavoitetaan oikeat ostajat ja saadaan hyvät tarjoukset, on osaamisen kulmakivi. Tiivis yhteydenpito asiakkaan kanssa ja huolellisesti hoidetut paperityöt sinetöivät onnistuneen lopputuloksen.

4. Stailaamme ja valokuvaamme asuntosi parhaimmilleen

Myyntistailaus on kannattava sijoitus. Ammattilaisen harjaantunut silmä näkee, kuinka tuoda esiin kotisi parhaat puolet, luoda unelmia ja tukea ihmisten ostopäätöstä. Yhtälö on oikeastaan aika yksinkertainen: kauniisti stailatun kodin myyntikuvat on houkuttelevia ja suuri määrä paikalle saapuneita ostajaehdokkaita puolestaan tarkoittaa asuntosi hintaa nostavaa tarjouskilpailua ja nopeampaa myyntiaikaa. Stailatut asunnot myydään Vivalla keskimäärin 17 päivässä.

5. Assistenttipalvelu takaa laadun ja säästää myyjien aikaa

Tiesitkö, että kiinteistönvälittäjän työajasta jopa puolet voi kulua paperitöiden parissa? Meillä Vivalla kaikki asuntokaupan vaatimat paperityöt hoitaa ammattitaitoinen kiinteistöassistentti. Sen vuoksi myyjillämme on runsaasti aikaa neuvotella ja tavata potentiaalisia ostajia.

6. Asiakastyytyväisyys

Mittaamme ja seuraamme sitä, että laatu pysyy korkealla kaikessa toiminnassamme. Olemme asiakkaisiimme yhteydessä aina kauppojen jälkeen, jotta tiedämme, miten kaikki sujui. Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. 

Viva on nopea!

Viva on nopea!

Tavoitteemme on nopeat kaupat, parhaaseen hintaan.

Lue lisää

Vivalaiset esittäytyvät

Vivalaiset esittäytyvät

Tutustu meihin!

Lue lisää

Stailaus&kuvaus

Stailaus&kuvaus

Stailaus varmistaa upeat myyntikuvat asunnostasi!

Lue lisää

Meitä suositellaan

Meitä suositellaan

Lue mitä asiakkaamme ovat meistä mieltä!

Lue lisää

Oletko myymässä asuntoasi?

Pyydä meiltä arviokäynti!

Pyydä Vivan asiantuntijaa käymään.
Saat meiltä hinta-arvion, jolla asuntosi menee kaupaksi nopeasti ja tietysti parhaaseen mahdolliseen hintaan. Jätä tiedot, niin olemme yhteydessä!