Tilaa arviokäynti

Vanhan asemarakennuksen uusi ja värikäs elämä!

Posted on 23.03.18 in Stailaus ja sisustus Stailaus Valokuvaus Asuntojen hinnat Sisustus
  • 0

VÄRITERAPIAA!

Meillä asuntomyynnin parissa työskentelevillä on onni saada vierailla upeissa kodeissa, mutta tämä koti osui suoraan sydämeen, hurmasi asuntomyyjän, stailaajat ja valokuvaajan. Hyviä hetkiä täynnä oleva työpäivämme poiki upean valikoiman kuvia, jotka on kertakaikkiaan pakko esitellä vielä blogissamme, sillä koti ehti olla myynnissä vain lyhyen aikaa. Jopa niin lyhyen aikaa, että asuntomyyjä Ildiko Katona-Hiekkasta jäi vähän harmittamaan, ettei saanut esitellä kotia kuin yhden näytön ajan, jolloin uusi omistaja löytyi!

 Aloittakaamme siis esittely!

​Ulkoasultaan ​perinteisen pitkän mallisen asemarakennuksen ​sisältä paljastuu​ moderni koti, jonka kekseliäät sisustusratkaisut, persoonallinen tyyli ja rohkeat värit hehkuvat positiivista energiaa. Vanha asema on modernisoitu hienosti nykyajan perheelle sopivaksi.

Aito kodikkuus syntyy, kun lämmin puu​ ja vaaleat pinnat​ saavat rinnalleen pastellivärejä, hehkuvia pinkkejä ja raikasta turkoosia, tilkkutöitä ja lasten taideteoksia.

 

Kodin tilat jakautuvat keittiön, ruokailutilan, olohuoneen, makuuhuoneiden, kodinhoitohuoneen  ja työhuoneen kesken. ​

 Perheen leipuri saa nauttia hyvin suunnitellusta tilasta, luonnon valosta ja kauniista puistomaisesta maisemasta. 

  Tämä ikkunanäkymä on monen pesänlaittajan unelma.

Ihanasti rönsyilevä koti huokuu Peppi Pitkätossun riehakkuutta ja iloisuutta. 

 Tämän oven takaa alkavat uudet seikkailut!

Tutustu lisää Vivan stailauspalveluun

Tämän kodin myi Ildiko Katona-Hiekkanen

Väriä päivään!

Terkuin, Kaisa

 

Seuraa meitä:

OLETKO MYYMÄSSÄ ASUNTOA?

Pyydä meiltä arviokäynti!

Meiltä Vivasta saat huippumyyjän, joka keskittyy täysillä siihen, että asuntosi menee kaupaksi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Olemme tehneet Uudellamaalla asuntokauppaa yli 20 vuotta ja ansainneet tuhansien asiakkaiden luottamuksen yksinkertaisella tavalla: meille tärkeintä on, että sinä olet työhömme tyytyväinen. Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!