Tilaa arviokäynti

Aina ei mene kuin Strömsössä..

Posted on 02.02.17 in Stailaus ja sisustus
  • 0

 

Eräänä sateisena aamuna, pilkkopimeässä saavuin määränpäähän. Tarkoitus oli napata hienosti valaistusta talosta julkisivukuvat myynti-ilmoitusta varten. Normaalisti keikka olisi ollut ohi kymmenessä minuutissa, mutta naapurin aamulenkillä karannut spanieli sotki suunnitelmat. Se riehui ja kaahaili riemuissaan tontilta toiselle, kaarteli villinä kameran jalustan ympärillä, eikä tehnyt elettäkään emännän tarjoamia nakkipaloja kohti. Vesisade vaan yltyi ja kadun varsi täyttyi pienistä sateenvarjoa kantavista koululaisista, joita koiran sekoilu nauratti. Ei hyvä hetki talon julkisivukuville. Istuin autoon odottamaan ja kuuntelemaan sateen ropinaa. - Kyllä se nyt parin tunnin päästä naurattaa!

Terkuin, Jaana

Seuraa meitä:

Oletko myymässä asuntoasi?

Tarjous:
2,9% välityspalkkio!

Nyt saat huippumyyjän lisäksi asunnon myyntistailauksen ja valokuvaajan palvelut 3D-kuvauksineen sekä kaikki asiakirja- ja markkinointikulut vain 2.9% (sis.alv) palkkiolla! Jos ei kauppaa, ei kuluja. 
Lisäbonuksena pakettiauto käyttöön päiväksi maalis-huhtikuun aikana toimeksiannon tehneille! Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!