Tilaa arviokäynti

Puhdasta pintaa!

Posted on 31.03.17 in Stailaus ja sisustus
  • 0

Mikä onkaan ihanampaa kun tuntea auringon lämpö iholla, avata sälekaihtimet ja päästää valo sisään? Kevätaurinko ei anna armoa, se paljastaa samantien nuhjuiset seinät! Varsinkin tyhjissä asunnoissa katse vaeltaa pitkin seiniä ja lattioita, eikä pienikään tahra tai nuhru jää huomaamatta. Asunnon myyntiä aloitellessa kannattaa kiinnittää huomio seiniin, jos tunnet piston sydämessäsi niin suuntaa askel rautakauppaan. Valtavien maalivalikoimien edessä ei ole enää pakko viettää epätoivoisia tunteja, nyt voit napata Tikkurilan pehmeän valkoisen maalin kätevässä pussissa mukaasi ja onnistut varmasti! Stailaaja suosittelee!

 

Tikkurilan Valkoinen on täyshimmeä, värisuunnittelijoiden suunnittelema lämpimän valkoinen sisäseinämaali, joka antaa sisustukselle sopivat raamit.

seinämaali

Maalia myydään 3 litran pussipakkauksessa. Sävytettävissä Harmony-sisustusmaaliin. 

Seuraa meitä:

OLETKO MYYMÄSSÄ ASUNTOA?

Pyydä meiltä arviokäynti!

Meiltä Vivasta saat huippumyyjän, joka keskittyy täysillä siihen, että asuntosi menee kaupaksi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Olemme tehneet Uudellamaalla asuntokauppaa yli 20 vuotta ja ansainneet tuhansien asiakkaiden luottamuksen yksinkertaisella tavalla: meille tärkeintä on, että sinä olet työhömme tyytyväinen. Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!