Tilaa arviokäynti

Puhdasta pintaa!

Posted on 31.03.17 in Stailaus ja sisustus
  • 0

Mikä onkaan ihanampaa kun tuntea auringon lämpö iholla, avata sälekaihtimet ja päästää valo sisään? Kevätaurinko ei anna armoa, se paljastaa samantien nuhjuiset seinät! Varsinkin tyhjissä asunnoissa katse vaeltaa pitkin seiniä ja lattioita, eikä pienikään tahra tai nuhru jää huomaamatta. Asunnon myyntiä aloitellessa kannattaa kiinnittää huomio seiniin, jos tunnet piston sydämessäsi niin suuntaa askel rautakauppaan. Valtavien maalivalikoimien edessä ei ole enää pakko viettää epätoivoisia tunteja, nyt voit napata Tikkurilan pehmeän valkoisen maalin kätevässä pussissa mukaasi ja onnistut varmasti! Stailaaja suosittelee!

 

Tikkurilan Valkoinen on täyshimmeä, värisuunnittelijoiden suunnittelema lämpimän valkoinen sisäseinämaali, joka antaa sisustukselle sopivat raamit.

seinämaali

Maalia myydään 3 litran pussipakkauksessa. Sävytettävissä Harmony-sisustusmaaliin. 

Seuraa meitä:

Oletko myymässä asuntoasi?

Tarjous:
2,9% välityspalkkio!

Nyt saat huippumyyjän lisäksi asunnon myyntistailauksen ja valokuvaajan palvelut 3D-kuvauksineen sekä kaikki asiakirja- ja markkinointikulut vain 2.9% (sis.alv) palkkiolla! Jos ei kauppaa, ei kuluja. 
Lisäbonuksena pakettiauto käyttöön päiväksi maalis-huhtikuun aikana toimeksiannon tehneille! Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!