Tilaa arviokäynti

Jyrki Aarnio
Kiinteistönvälittäjä, LKV

Olen rauhaa rakastava myynnin rautainen ammattilainen Espoosta. Olen täsmällinen, ja panostan niin työssä kuin vapaa-ajallakin täysillä kaikkeen, mitä teen.

Nautin erilaisten ihmisten kohtaamisesta. Yli 30 vuoden kokemus myyntityöstä, puolet siitä yrittäjänä, on opettanut luovimaan monenlaisissa tilanteissa. Yksi tärkeimmistä päämääristäni on se, että kaupanteon jälkeen niin ostajalla kuin myyjälläkin on hymy herkässä.

Olen syysihminen. Kerään voimani syksyn sadonkorjuusta, metsistä ja merestä. Luonnossa liikkumisen ja luonnonrauhasta nauttimisen ohittavat ainoastaan lastenlapset. Olen paradoksaalisesti hyvin ihmisten seurassa viihtyvä erakko.

Asiakkaaltani toivon asunnon siivoamista mahdollisimman hyvään esittelykuntoon antamieni ohjeiden mukaan. Minä hoidan loput, eli teen kaiken mahdollisen, jotta asiakkaani saa asunnostaan parhaan markkinoilta saatavissa olevan hinnan ilman myyntiajan venymistä. Toimin myyntipäällikkönä (LKV), ja kiinteistönvälittäjänä vahvuuteni on hinnoittelussa. Haluan jättää tunteen onnistuneesta asuntokaupasta, olipa kyseessä sitten ostaja tai myyjä.

Päätoimialueeni ovat Espoo, Helsinki, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Siuntio, Lohja, Vihti, Karkkila, Raasepori ja Hanko. Kun etsit ammattitaitoista kiinteistönvälittäjää näiltä alueilta, ota yhteyttä!

PYYDÄ JYRKI AARNIO ARVIOKÄYNNILLE TÄSTÄ:

 
Taitava myynti näkyy hinnassa!

Taitava myynti näkyy hinnassa!

Tavoittelemme aina parasta hintaa ja lyhyttä myyntiaikaa.

Lue lisää

Tutustu meihin!

Tutustu meihin!

Taustalla tuhansien toimeksiantojen kokemus.

Lue lisää

Upeat myyntikuvat asunnostasi!

Upeat myyntikuvat asunnostasi!

Saat meiltä stailaajan ja kuvaajan palvelut.

Lue lisää

Meitä suositellaan!

Meitä suositellaan!

Lue mitä asiakkaamme ovat meistä mieltä

Lue lisää

OLETKO MYYMÄSSÄ ASUNTOA?

Pyydä meiltä arviokäynti!

Meiltä Vivasta saat huippumyyjän, joka keskittyy täysillä siihen, että asuntosi menee kaupaksi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Olemme tehneet Uudellamaalla asuntokauppaa yli 20 vuotta ja ansainneet tuhansien asiakkaiden luottamuksen yksinkertaisella tavalla: meille tärkeintä on, että sinä olet työhömme tyytyväinen. Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!