Tilaa arviokäynti

Pekka Kempas - Viva LKV:n vuoden myyjä 2017!

Myyntipäällikkö Pekka Kempaksen ura kiinteistönvälittäjänä sai alkunsa 1997. Myyntityö oli Pekalle jo entuudestaan tuttua, mutta asuntokauppa ei. Uusi työ oli palkitsevaa ja työkaverit mukavia. Palaset loksahtelivat nopeasti kohdilleen.

Pekka muistelee huvittuneena parinkymmenen vuoden takaisia aikoja. - Vaikka Suomessa elettiin vielä lamakauden loppua, toimisto oli varusteltu aikansa huipputeknologialla. Yrityksellä oli yksi tietokone, työpöydillä komeilivat kirjoituskone, faksi, lankapuhelin ja matkapuhelimena oli tiiliskiven kokoinen NMT. Markkinoinnin pääväline oli Helsingin Sanomien rivi-ilmoitukset.

Alan kehitys on ollut huimaa. Nyt 21 vuotta myöhemmin, pitkäjänteisyydestään ja luotettavauudestaan tunnettu Pekka Kempas on erikoistunut asuntomyynnin lisäksi uudiskohteisiin, kiinteistöhankkeisiin ja rakennusprojekteihin sekä luonut kestävän suhteen kiinteistösijoittajiin ja rakentajiin. Ei ole yllätys, että Pekka komeilee Vivan myyntitilastojen kärjessä kuukaudesta toiseen ja rikkoi vuonna 2017 Vivan kaikkien aikojen myyntiennätyksen. Myyntituloksillaan hän oli kiistatta yrityksen paras myyjä 2017.

Välillä huippumyyjänkin pitää hengähtää. Matkustaminen on paras tapa lomailla. Aasia ja Eurooppa on tullut Pekalle tutuksi. - Miksi matkustaa samaan paikkaan monta kertaa, kun maailma on täynnä erilaisia mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Pidän lomaa, kun siihen on tarvetta, Pekka miettii.

Työkaverit kuvailevat Pekkaa sanavalmiiksi ja helposti lähestyttäväksi. Hänellä on aina ollut kova halu oppia uutta ja olla alansa paras. Pekka ilmoittautuikin keväällä 2018 alkavaan haasteelliseen YKV (ylempi kiinteistönvälittäjä) koulutukseen.

Onnistumiset ruokkivat onnistumisia. - Asiakkaat kiittelevät minua siitä, että olen hyvin tavoitettavissa ja työmoraalini on korkea, hoidan aina asiat loppuun saakka. Saan vanhoilta asiakkailta paljon suosituksia ja he palaavat aina uudestaan asiakkaikseni, Pekka Kempas kertoo.

Meilahdessa asuva kiinteistönvälittäjä rakastaa kaupunkielämää ja sen kulttuuritarjontaa, sekä Keskuspuiston luontoa ja ulkoilureittejä. Vapaa-ajalla hän käy mielellään oopperassa, baletissa, elokuvissa, ulkoilmakonserteissa, kulttuuritapahtumissa, mutta myös kalastamassa pohjoisessa.

Pekan motto on: Ahkeruus palkitsee!

Taitava myynti näkyy hinnassa!

Taitava myynti näkyy hinnassa!

Tavoittelemme aina parasta hintaa ja lyhyttä myyntiaikaa.

Lue lisää

Tutustu meihin!

Tutustu meihin!

Taustalla tuhansien toimeksiantojen kokemus.

Lue lisää

Upeat myyntikuvat asunnostasi!

Upeat myyntikuvat asunnostasi!

Saat meiltä stailaajan ja kuvaajan palvelut.

Lue lisää

Meitä suositellaan!

Meitä suositellaan!

Lue mitä asiakkaamme ovat meistä mieltä

Lue lisää

Oletko myymässä asuntoasi?

Tarjous:
2,9% välityspalkkio!

Nyt saat huippumyyjän lisäksi asunnon myyntistailauksen ja valokuvaajan palvelut 3D-kuvauksineen sekä kaikki asiakirja- ja markkinointikulut vain 2.9% (sis.alv) palkkiolla! Jos ei kauppaa, ei kuluja. 
Lisäbonuksena pakettiauto käyttöön päiväksi maalis-huhtikuun aikana toimeksiannon tehneille! Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!