Tilaa arviokäynti

VIVAN KUUKAUDEN TYÖNTEKIJÄÄ KULJETTAA "TUURI"

Millainen on taustasi?

Lähes kolme vuosikymmentä autokauppiaana työskennellyt Jari Puronen siirtyi asuntokaupan pariin vasta pari vuotta sitten, mutta ui asuntomarkkinoilla kuin hai vedessä. Asunnon myyminen on Jarille luontevaa, hän nauttii jokaisesta asiakastapaamisesta ja on aina valmiina tutustumaan ihmisiin.

Mistä pidät eniten työssäsi?

- On aina yhtä mielenkiintoista tutustua vastapeluriin, on hän sitten ostamassa tai myymässä asuntoaan. Hyvän asiakassuhteen perusta on aito kiinnostus ja luottamus, olen kiinnostunut asiakkaiden perheestä, työstä ja vapaa-ajan vietosta, sillä kuuntelemalla asiakasta löydän hänelle sopivan ratkaisun, ja saavutamme yhdessä tavoitteet. Pidän liikkuvasta työstä ja siitä, että voin työskennellä yhtä hyvin mökiltä, kotoa tai toimistolta käsin, Jari kertoo.

Mikä on taktiikkasi?

Rauhallisen ja rennon ulkokuoren alla piilee huippuammattilainen, joka omien sanojensa mukaan kuljeskelee ketun häntä kainalossa ja on toimistolla enimmäkseen muitten kiusana. Tulokset kuitenkin puhuvat puolestaan, Jari on yrityksen myyntitilastojen ykkösmiehiä kuukaudesta toiseen ja hänen tehokkuutensa ja myyntinopeutensa ansaitsee kultamitalin.

Tuloksista voisi päätellä, että Jari on stressaantunut ja kiireinen mies, mutta päinvastoin, hän kulkee hymy huulilla ja pilke silmissä välittämässä hyvää fiilistä ympärilleen. Hyvä fiilis syntyy onnistumisista, hyvistä hetkistä asiakkaiden kanssa ja tietenkin onnistuneista kaupoista, pienistä ja isoista.

Mitä puuhaat vapaalla?

- Asumme Vantaalla omakotitalossa avovaimon ja 9-vuotiaan tyttären, sekä villakoira Akun kanssa. Parhaiten rentoudun kotipihamme kodassa grillaamassa kalaa ja maistelemassa hyvää punaviiniä. Kesäaikaan viihdymme perheemme kanssa mökillä Orivedellä Siitinjärven rannalla kalastelemassa ja saunomassa. Vapaalla Jariin voi törmätä Talman golfkentällä, lenkkipolulla tai sählykentällä tai lätkämatsissa.

Työkaverit ovat saaneet tottua Jarin suusta usein kuultuun lauseeseen, ”taas kävi tuuri!”, ja kaikki tietävät mitä se tarkoittaa: Kova työ on poikinut jälleen kerran hienoja tuloksia.

Taitava myynti näkyy hinnassa!

Taitava myynti näkyy hinnassa!

Tavoittelemme aina parasta hintaa ja lyhyttä myyntiaikaa.

Lue lisää

Tutustu meihin!

Tutustu meihin!

Taustalla tuhansien toimeksiantojen kokemus.

Lue lisää

Upeat myyntikuvat asunnostasi!

Upeat myyntikuvat asunnostasi!

Saat meiltä stailaajan ja kuvaajan palvelut.

Lue lisää

Meitä suositellaan!

Meitä suositellaan!

Lue mitä asiakkaamme ovat meistä mieltä

Lue lisää

Oletko myymässä asuntoasi?

Tarjous:
2,9% välityspalkkio!

Nyt saat huippumyyjän lisäksi asunnon myyntistailauksen ja valokuvaajan palvelut 3D-kuvauksineen sekä kaikki asiakirja- ja markkinointikulut vain 2.9% (sis.alv) palkkiolla! Jos ei kauppaa, ei kuluja. 
Lisäbonuksena pakettiauto käyttöön päiväksi maalis-huhtikuun aikana toimeksiannon tehneille! Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!