Tilaa arviokäynti

VIVAN KUUKAUDEN TYÖNTEKIJÄÄ KULJETTAA "TUURI"

Millainen on taustasi?

Lähes kolme vuosikymmentä autokauppiaana työskennellyt Jari Puronen siirtyi asuntokaupan pariin vasta pari vuotta sitten, mutta ui asuntomarkkinoilla kuin hai vedessä. Asunnon myyminen on Jarille luontevaa, hän nauttii jokaisesta asiakastapaamisesta ja on aina valmiina tutustumaan ihmisiin.

Mistä pidät eniten työssäsi?

- On aina yhtä mielenkiintoista tutustua vastapeluriin, on hän sitten ostamassa tai myymässä asuntoaan. Hyvän asiakassuhteen perusta on aito kiinnostus ja luottamus, olen kiinnostunut asiakkaiden perheestä, työstä ja vapaa-ajan vietosta, sillä kuuntelemalla asiakasta löydän hänelle sopivan ratkaisun, ja saavutamme yhdessä tavoitteet. Pidän liikkuvasta työstä ja siitä, että voin työskennellä yhtä hyvin mökiltä, kotoa tai toimistolta käsin, Jari kertoo.

Mikä on taktiikkasi?

Rauhallisen ja rennon ulkokuoren alla piilee huippuammattilainen, joka omien sanojensa mukaan kuljeskelee ketun häntä kainalossa ja on toimistolla enimmäkseen muitten kiusana. Tulokset kuitenkin puhuvat puolestaan, Jari on yrityksen myyntitilastojen ykkösmiehiä kuukaudesta toiseen ja hänen tehokkuutensa ja myyntinopeutensa ansaitsee kultamitalin.

Tuloksista voisi päätellä, että Jari on stressaantunut ja kiireinen mies, mutta päinvastoin, hän kulkee hymy huulilla ja pilke silmissä välittämässä hyvää fiilistä ympärilleen. Hyvä fiilis syntyy onnistumisista, hyvistä hetkistä asiakkaiden kanssa ja tietenkin onnistuneista kaupoista, pienistä ja isoista.

Mitä puuhaat vapaalla?

- Asumme Vantaalla omakotitalossa avovaimon ja 9-vuotiaan tyttären, sekä villakoira Akun kanssa. Parhaiten rentoudun kotipihamme kodassa grillaamassa kalaa ja maistelemassa hyvää punaviiniä. Kesäaikaan viihdymme perheemme kanssa mökillä Orivedellä Siitinjärven rannalla kalastelemassa ja saunomassa. Vapaalla Jariin voi törmätä Talman golfkentällä, lenkkipolulla tai sählykentällä tai lätkämatsissa.

Työkaverit ovat saaneet tottua Jarin suusta usein kuultuun lauseeseen, ”taas kävi tuuri!”, ja kaikki tietävät mitä se tarkoittaa: Kova työ on poikinut jälleen kerran hienoja tuloksia.

Viva on nopea!

Viva on nopea!

Tavoitteemme on nopeat kaupat, parhaaseen hintaan.

Lue lisää

Vivalaiset esittäytyvät

Vivalaiset esittäytyvät

Tutustu meihin!

Lue lisää

Stailaus&kuvaus

Stailaus&kuvaus

Stailaus varmistaa upeat myyntikuvat asunnostasi!

Lue lisää

Meitä suositellaan

Meitä suositellaan

Lue mitä asiakkaamme ovat meistä mieltä!

Lue lisää

Oletko myymässä asuntoasi?

Pyydä meiltä arviokäynti!

Pyydä Vivan asiantuntijaa käymään.
Saat meiltä hinta-arvion, jolla asuntosi menee kaupaksi nopeasti ja tietysti parhaaseen mahdolliseen hintaan. Jätä tiedot, niin olemme yhteydessä!