Tilaa arviokäynti

Konkarin matkassa

Esko Lauksio aloitti työt Vivalla Martinlaakson konttorissa lähes parikymmentä vuotta sitten. Takana on pitkä ura kiinteistönvälittäjänä. - Asunnot ja kiinteistöt ovat tuote, jota on aina yhtä innostavaa lähteä myymään.

Esko toimii pitkäjännitteisesti ja sulavasti, eikä turhaa itsestään rummuttele, vaikka on tehnyt Vivan myyntiennätyksen kahdesti ja pitänyt myös ennätystä hallussaan pisimpään. Huipputulosten takana on aito kiinnostus myyntityötä, alaa ja ihmisiä kohtaan. Tulokset puhuvat puolestaan!

Työn suola

- Jokainen asunto ja asiakas on ainutlaatuinen. Viidentoista vuoden aikana kilpailu alalla on koventunut ja asiakkaat vaativat yhä tasokkaampaa palvelua, ja se on Eskon mukaan pelkästään hyvä asia. Välittäjältä vaaditaan enemmän asuntojen teknistä tietämystä sekä asuntokaupan juridista osaamista. Kiinteistönvälitysalalla kokemus on valttia.

Virtaa avannosta

Esko asuu perheineen Espoossa, vaimon ja kahdeksanvuotiaan pojan kanssa. Veden äärellä viihtyvä mies harrastaa kalastusta ja nauttii Helsingin saaristomaisemista veneillen. Kun veneilykausi on ohi, alkaa pakkasten odotus. Kun järvet jäätyvät, alkaa noin kymmenen hengen työporukka kokoontua Kuusijärvelle avantouinnille.

Saunassa ehtii rentoutua ja vaihtaa viikonlopun kuulumiset kollegoiden kanssa. Avannossa pulahtaminen on ollut tärkeä viikon aloitusruutiini jo monta vuotta ja harmittaa, jos joutuu jostain syystä jättämään uintireissun väliin. - On uskomattoman euforinen tunne nousta avannosta iho höyryävänä ja katsella kuinka lumihiutaleet leijailevat auringossa. Siitä se viikko alkaa.

Esko Lauksio kiinteistönvälittäjä

Taitava myynti näkyy hinnassa!

Taitava myynti näkyy hinnassa!

Tavoittelemme aina parasta hintaa ja lyhyttä myyntiaikaa.

Lue lisää

Tutustu meihin!

Tutustu meihin!

Taustalla tuhansien toimeksiantojen kokemus.

Lue lisää

Upeat myyntikuvat asunnostasi!

Upeat myyntikuvat asunnostasi!

Saat meiltä stailaajan ja kuvaajan palvelut.

Lue lisää

Meitä suositellaan!

Meitä suositellaan!

Lue mitä asiakkaamme ovat meistä mieltä

Lue lisää

Oletko myymässä asuntoasi?

Tarjous:
2,9% välityspalkkio!

Nyt saat huippumyyjän lisäksi asunnon myyntistailauksen ja valokuvaajan palvelut 3D-kuvauksineen sekä kaikki asiakirja- ja markkinointikulut vain 2.9% (sis.alv) palkkiolla! Jos ei kauppaa, ei kuluja. 
Lisäbonuksena pakettiauto käyttöön päiväksi maalis-huhtikuun aikana toimeksiannon tehneille! Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!