Tilaa arviokäynti

Konkarin matkassa

Esko Lauksio aloitti työt Vivalla Martinlaakson konttorissa lähes parikymmentä vuotta sitten. Takana on pitkä ura kiinteistönvälittäjänä. - Asunnot ja kiinteistöt ovat tuote, jota on aina yhtä innostavaa lähteä myymään.

Esko toimii pitkäjännitteisesti ja sulavasti, eikä turhaa itsestään rummuttele, vaikka on tehnyt Vivan myyntiennätyksen kahdesti ja pitänyt myös ennätystä hallussaan pisimpään. Huipputulosten takana on aito kiinnostus myyntityötä, alaa ja ihmisiä kohtaan. Tulokset puhuvat puolestaan!

Työn suola

- Jokainen asunto ja asiakas on ainutlaatuinen. Viidentoista vuoden aikana kilpailu alalla on koventunut ja asiakkaat vaativat yhä tasokkaampaa palvelua, ja se on Eskon mukaan pelkästään hyvä asia. Välittäjältä vaaditaan enemmän asuntojen teknistä tietämystä sekä asuntokaupan juridista osaamista. Kiinteistönvälitysalalla kokemus on valttia.

Virtaa avannosta

Esko asuu perheineen Espoossa, vaimon ja kahdeksanvuotiaan pojan kanssa. Veden äärellä viihtyvä mies harrastaa kalastusta ja nauttii Helsingin saaristomaisemista veneillen. Kun veneilykausi on ohi, alkaa pakkasten odotus. Kun järvet jäätyvät, alkaa noin kymmenen hengen työporukka kokoontua Kuusijärvelle avantouinnille.

Saunassa ehtii rentoutua ja vaihtaa viikonlopun kuulumiset kollegoiden kanssa. Avannossa pulahtaminen on ollut tärkeä viikon aloitusruutiini jo monta vuotta ja harmittaa, jos joutuu jostain syystä jättämään uintireissun väliin. - On uskomattoman euforinen tunne nousta avannosta iho höyryävänä ja katsella kuinka lumihiutaleet leijailevat auringossa. Siitä se viikko alkaa.

Esko Lauksio kiinteistönvälittäjä

Viva on nopea!

Viva on nopea!

Tavoitteemme on nopeat kaupat, parhaaseen hintaan.

Lue lisää

Vivalaiset esittäytyvät

Vivalaiset esittäytyvät

Tutustu meihin!

Lue lisää

Stailaus&kuvaus

Stailaus&kuvaus

Stailaus varmistaa upeat myyntikuvat asunnostasi!

Lue lisää

Meitä suositellaan

Meitä suositellaan

Lue mitä asiakkaamme ovat meistä mieltä!

Lue lisää

Oletko myymässä asuntoasi?

Pyydä meiltä arviokäynti!

Pyydä Vivan asiantuntijaa käymään.
Saat meiltä hinta-arvion, jolla asuntosi menee kaupaksi nopeasti ja tietysti parhaaseen mahdolliseen hintaan. Jätä tiedot, niin olemme yhteydessä!