Tilaa arviokäynti

Pekka Kempas
Myyntipäällikkö, Ylempi kiinteistönvälittäjä, KiAT, LKV, LVV, YKV

Olen laillistettu kiinteistönvälittäjä ja toimin myyntipäällikkönä Viva LKV:ssä, Uudiskohde LKV:ssä ja Arvoasunnot LKV:ssä.
 
Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä yhtäjaksoisesti yli 22 vuoden ajan. Pitkälle viety ammatillinen koulutus (YKV), pitkä myyntikokemus, asiakaspalvelukokemus sekä monipuolinen osaaminen tuovat rautaista varmuutta kaikkeen tekemiseen. Hoidan myös erittäin haastavia myyntikokonaisuuksia ja projekteja sekä uudistuotantoa.
 
Pidän työstäni, mikä näkyy hyväntuulisuutena kaikessa tekemisessä. Olen helposti lähestyttävä ja tulen hyvin toimeen kaikkien kanssa. Hoidan asiat aina sovitulla tavalla tehokkaasti ja varmasti loppuun asti. Olen luotettava ja ammattitaitoinen yhteistyökumppani sekä tarjoan parasta mahdollista henkilökohtaista palvelua kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Minun kauttani on luotettavaa myydä ja ostaa.
 
Tulokset puhuvat puolestaan: vain tyytyväinen asiakas suosittelee minua.

PYYDÄ PEKKA KEMPAS ARVIOKÄYNNILLE TÄSTÄ:

Trustmary Reviews

Taitava myynti näkyy hinnassa!

Taitava myynti näkyy hinnassa!

Tavoittelemme aina parasta hintaa ja lyhyttä myyntiaikaa.

Lue lisää

Tutustu meihin!

Tutustu meihin!

Taustalla tuhansien toimeksiantojen kokemus.

Lue lisää

Upeat myyntikuvat asunnostasi!

Upeat myyntikuvat asunnostasi!

Saat meiltä stailaajan ja kuvaajan palvelut.

Lue lisää

Meitä suositellaan!

Meitä suositellaan!

Lue mitä asiakkaamme ovat meistä mieltä

Lue lisää

Oletko myymässä asuntoasi?

Tarjous:
2,9% välityspalkkio!

Nyt saat huippumyyjän lisäksi asunnon myyntistailauksen ja valokuvaajan palvelut 3D-kuvauksineen sekä kaikki asiakirja- ja markkinointikulut vain 2.9% (sis.alv) palkkiolla! Jos ei kauppaa, ei kuluja. 
Lisäbonuksena pakettiauto käyttöön päiväksi maalis-huhtikuun aikana toimeksiannon tehneille! Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!