Tilaa arviokäynti

Tarja Pitkänen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

Lähes 15 vuoden ajan olen tehnyt tätä työtä suurella innokkuudella ja sen vaatimalla päättäväisyydellä. Kiintymys työhöni on tuottanut tulosta joka vuosi ja minulle on kunnia-asia palvella asiakkaitani hyvin ja luottamuksellisesti. Olen myynyt paljon niin huoneistoja kuin kiinteistöjäkin.

Olen laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV) sekä suorittanut myös kiinteistövälitysalan ammattitutkinnon (KiAT). Vanhojen asiakkaiden suositukset ovat parasta palautetta työstäni.
Kun kodin vaihtaminen, ostaminen tai myyminen on sinulle ajankohtaista, autan sinua jokaisessa vaiheessa askel askeleelta jotta tämä olisi sinulle helppoa ja huoletonta, voit luottaa ammattitaitooni.

Ota yhteyttä – palveluksessasi Tarja!

PYYDÄ TARJA PITKÄNEN ARVIOKÄYNNILLE TÄSTÄ:

SUOSITUKSET

Välittäjän alueen tuntemus hyvä. Energinen ja miellyttävä ote työhön! Tarja Pitkänen hoiti myynnin innolla ja ammattitaidolla. Olemme tyytyväisiä hänen tapaansa hoitaa myynti ja mielihyvin suosittelemme Tarjaa välittäjäksi muillekin!
– Maija ja Tapio Leppänen, Espoo

Esimerkillistä välitystyötä! Erityisesti pidin Tarjan ystävällisyydestä, iloisesta, positiivisesta ja ajatusrikkaasta olemuksesta. Kuuntelit tarkasti toiveitani ja etsit niihin ratkaisua. Sait luottamukseni. Et tyrkyttänyt, etkä painostanut ja silloin kun minun piti tehdä päätöksiä, olit juuri riittävästi tukenani ja apunani. Ammattitaitosi tuntui varmalta ja kaupanteossa asiat sujuivat mutkattomasti.
Kiitän sinua erinomaisesta palvelusta ja toivon sinulle menestystä niin elämässä kuin myyntityössä!
– Myyjä, Espoo

Todella hyvin hoidetut kaupat. Kaikki sujui niin kuin oli sovittu, ellei jopa paremmin. Tyytyväiset myyjät kiittävät!
– Myyjä, Espoo

Yhteydenpito hoidettiin erinomaisesti – se oli nopeaa ja sujuvaa. Asiantunteva ja aktiivinen välittäjä!
– Ostaja, Espoo

Tarja hoiti koko prosessin erinomaisesti! Asiat hoituivat nopeasti ja tehokkaasti, kyllä voin suositella muillekin.
– Ostaja, Helsinki

Valitsin välittäjän sen perusteella, että hän oli myynyt yhtiöstämme toisen asunnon. Välittäjä toimi asuntomme myynnin osalta aktiivisesti ja ystävällisesti, vaikka asuntoa myytiin pitkään emmekä halunneet alentaa hintaa ehkä hieman jääräpäisestikin. Suosittelisin ehdottomasti välittäjää tuttavilleni. Parannettavaa en keksi.
– Myyjä, Espoo

Välittäjä oli koko myyntiprosessin ajan aktiivinen ja ystävällinen. Todella ammattimaista toimintaa. Suosittelen, kiitos Tarja onnistumisesta!
– Myyjä, Espoo

Taitava myynti näkyy hinnassa!

Taitava myynti näkyy hinnassa!

Tavoittelemme aina parasta hintaa ja lyhyttä myyntiaikaa.

Lue lisää

Tutustu meihin!

Tutustu meihin!

Taustalla tuhansien toimeksiantojen kokemus.

Lue lisää

Upeat myyntikuvat asunnostasi!

Upeat myyntikuvat asunnostasi!

Saat meiltä stailaajan ja kuvaajan palvelut.

Lue lisää

Meitä suositellaan!

Meitä suositellaan!

Lue mitä asiakkaamme ovat meistä mieltä

Lue lisää

OLETKO MYYMÄSSÄ ASUNTOA?

Pyydä meiltä arviokäynti!

Meiltä Vivasta saat huippumyyjän, joka keskittyy täysillä siihen, että asuntosi menee kaupaksi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Olemme tehneet Uudellamaalla asuntokauppaa yli 20 vuotta ja ansainneet tuhansien asiakkaiden luottamuksen yksinkertaisella tavalla: meille tärkeintä on, että sinä olet työhömme tyytyväinen. Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!