Tilaa arviokäynti

Viva LKV on 20-vuotias, kasvava suomalainen kiinteistönvälitysyritys. Konseptimme on hioutunut tuhansien asuntokauppojen kautta, mahdollistaen myynnin nopeammin ja parhaaseen mahdolliseen hintaan. Haluamme olla Suomen laadukkain alan toimija - niin asiakkaidemme kuin työntekijöidemme mielestä. Toimipisteemme sijaitsee hyvällä sijainnilla Helsingin Oulunkylän Liikekeskus Ogelissa. Lämpimästä parkkihallistamme on helppo startata kohti asiakkaita, joita palvelemme koko Uudenmaan alueella. 

MYYNTIRYHMÄN VETÄJÄ, Helsinki

Haemme nyt Sinua aktiivinen myyntiryhmän vetäjä kokoamaan kokonaan uuden, oman myyntitiimisi. Olemme uudistamassa toimintaamme ketterämpään suuntaan ja kehittämässä tuotteitamme ja palveluprosessiamme. Odotamme Sinulta näyttöjä myynnin parista ja mielellään myös myyntiryhmän vetämisestä, LKV-tutkintoa ja tahtoa tehdä loistavaa tulosta!

Tehtäviisi kuuluu tukea ja kehittää tiimiläistesi päivittäistä myyntityötä valmentavalla ja käytännönläheisellä otteella. Huolehdit siitä, että ryhmäsi työskentely on tehokasta ja tuloksellista - laatua todellakaan unohtamatta. Osallistut rekrytointiin, perehdyttämiseen sekä kouluttamiseen.

Meillä myyjät saavat keskittyä siihen minkä parhaiten osaavat - myyntiin ja asiakashankintaan! Tarjoamme jokaisen myyjämme tueksi tueksi kattavan ja ammattitaitoisen taustatiimimme; toimitusjohtajan, lakimiehen, paperitöistä huolehtivat kiinteistöassistentit, stailaajat ja markkinointivastaavat.

Tarjoamme Sinulle vaativan, kiinnostavan ja vaihtelevan työn myynnin esimiestehtävissä sekä mahdollisuuden erinomaisiin ansioihin (takuupalkka, provisio omasta myynnistäsi sekä bonukset myyntiryhmäsi myynnistä). Lisäksi meillä pääset nauttimaan erinomaisesta me-hengestä ja viihtyisistä työtiloista. Hae nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Seppo Valojärvi, puh. 050 041 3725. Lähetä hakemuksesi ansioluettelolla varustettuna 15.4.2019 mennessä oheisella lomakkeella tai osoitteeseen seppo.valojarvi@vivalkv.fi.

Taitava myynti näkyy hinnassa!

Taitava myynti näkyy hinnassa!

Tavoittelemme aina parasta hintaa ja lyhyttä myyntiaikaa.

Lue lisää

Tutustu meihin!

Tutustu meihin!

Taustalla tuhansien toimeksiantojen kokemus.

Lue lisää

Upeat myyntikuvat asunnostasi!

Upeat myyntikuvat asunnostasi!

Saat meiltä stailaajan ja kuvaajan palvelut.

Lue lisää

Meitä suositellaan!

Meitä suositellaan!

Lue mitä asiakkaamme ovat meistä mieltä

Lue lisää

Oletko myymässä asuntoasi?

Tarjous:
2,9% välityspalkkio!

Nyt saat huippumyyjän lisäksi asunnon myyntistailauksen ja valokuvaajan palvelut 3D-kuvauksineen sekä kaikki asiakirja- ja markkinointikulut vain 2.9% (sis.alv) palkkiolla! Jos ei kauppaa, ei kuluja. 
Lisäbonuksena pakettiauto käyttöön päiväksi maalis-huhtikuun aikana toimeksiannon tehneille! Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!