Tilaa arviokäynti

Kristiina Korpinen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Työssäni kiinteistönvälittäjänä ensiarvoisen tärkeänä pidän palvelun korkeaa laatua, jonka edellytyksenä on laaja-alainen osaaminen ja tieto asuntojen myynnistä ja markkinoinnista. Jokainen asiakkaani on ensiarvoisen tärkeässä asemassa koko toimeksiannon hoitamisen ajan.

Avoin ja rehellinen asenteeni ihmisiä kohtaan luo perustan toimintani luotettavuudelle kaikissa tilanteissa, joten Sinä, asiakkaani, voit jättää kotisi myynnin huolekseni luottavaisin mielin. Se, mitä sovitaan, siitä myös pidetään kiinni! Tärkein tavoitteeni on, että jokainen asiakas saa ensiluokkaista palvelua.

Palvelen myös englannin ja espanjan kielellä. Ota yhteyttä, mikäli haluat yksilöllisen, asiantuntevasti perustellun sekä realistisen hinta-arvion kodillesi. Samalla saat alan ammattilaisen tekemänä markkinointisuunnitelman, joka räätälöidään juuri Sinun tarpeillesi sopivaksi.

PYYDÄ KRISTIINA KORPINEN ARVIOKÄYNNILLE TÄSTÄ:

Taitava myynti näkyy hinnassa!

Taitava myynti näkyy hinnassa!

Tavoittelemme aina parasta hintaa ja lyhyttä myyntiaikaa.

Lue lisää

Tutustu meihin!

Tutustu meihin!

Taustalla tuhansien toimeksiantojen kokemus.

Lue lisää

Upeat myyntikuvat asunnostasi!

Upeat myyntikuvat asunnostasi!

Saat meiltä stailaajan ja kuvaajan palvelut.

Lue lisää

Meitä suositellaan!

Meitä suositellaan!

Lue mitä asiakkaamme ovat meistä mieltä

Lue lisää

Oletko myymässä asuntoasi?

Tarjous:
2,9% välityspalkkio!

Nyt saat huippumyyjän lisäksi asunnon myyntistailauksen ja valokuvaajan palvelut 3D-kuvauksineen sekä kaikki asiakirja- ja markkinointikulut vain 2.9% (sis.alv) palkkiolla! Jos ei kauppaa, ei kuluja. 
Lisäbonuksena pakettiauto käyttöön päiväksi maalis-huhtikuun aikana toimeksiannon tehneille! Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!