Tilaa arviokäynti

Kristiina Korpinen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Työssäni kiinteistönvälittäjänä ensiarvoisen tärkeänä pidän palvelun korkeaa laatua, jonka edellytyksenä on monipuolinen osaaminen ja tieto asuntojen myynnistä ja markkinoinnista. Pääkaupunkiseudulla pitkään asuneena alueellinen tuntemukseni on erinomainen, erityisesti pääkaupunkiseudun itäiset alueet sekä tietysti sipoolaisena, Etelä-Sipoo.

Onnistumisen edellytykset tässä ammatissa löytyvät pitkäjännitteisestä ja huolellisesta työstä, jotka yrittäjätaustani ansiosta, ovat vahvuuksiani. Jokainen asiakkaani on ensiarvoisen tärkeässä asemassa koko toimeksiannon hoitamisen ajan. Ammatillista erityisosaamistani pidän yllä jatkuvalla kouluttautumisella, sillä tässä ammatissa valmiiksi ei tule koskaan.

Avoin ja rehellinen asenteeni ihmisiä kohtaan luo perustan toimintani luotettavuudelle kaikissa tilanteissa, joten Sinä, asiakkaani, voit jättää kotisi myynnin huolekseni luottavaisin mielin. Se, mitä sovitaan, siitä myös pidetään kiinni! Tärkein tavoitteeni on, että jokainen asiakas saa ensiluokkaista palvelua.

Palvelen myös englannin ja espanjan kielellä. Ota yhteyttä, mikäli haluat yksilöllisen, asiantuntevasti perustellun sekä realistisen hinta-arvion kodillesi. Samalla saat alan ammattilaisen tekemänä markkinointisuunnitelman, joka räätälöidään juuri Sinun tarpeillesi sopivaksi.

PYYDÄ KRISTIINA KORPINEN ARVIOKÄYNNILLE TÄSTÄ:

Viva on nopea!

Viva on nopea!

Tavoitteemme on nopeat kaupat, parhaaseen hintaan.

Lue lisää

Vivalaiset esittäytyvät

Vivalaiset esittäytyvät

Tutustu meihin!

Lue lisää

Stailaus&kuvaus

Stailaus&kuvaus

Stailaus varmistaa upeat myyntikuvat asunnostasi!

Lue lisää

Meitä suositellaan

Meitä suositellaan

Lue mitä asiakkaamme ovat meistä mieltä!

Lue lisää

Oletko myymässä asuntoasi?

Tilaa maksuton arviokäynti!

Viva LKV:n kanssa asunnon myynti on nopeaa, helppoa ja turvallista. Kaikki alkaa arviokäynnistä.