Tilaa arviokäynti

Kristiina Korpinen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Työssäni kiinteistönvälittäjänä ensiarvoisen tärkeänä pidän palvelun korkeaa laatua, jonka edellytyksenä on laaja-alainen osaaminen ja tieto asuntojen myynnistä ja markkinoinnista. Jokainen asiakkaani on ensiarvoisen tärkeässä asemassa koko toimeksiannon hoitamisen ajan.

Avoin ja rehellinen asenteeni ihmisiä kohtaan luo perustan toimintani luotettavuudelle kaikissa tilanteissa, joten Sinä, asiakkaani, voit jättää kotisi myynnin huolekseni luottavaisin mielin. Se, mitä sovitaan, siitä myös pidetään kiinni! Tärkein tavoitteeni on, että jokainen asiakas saa ensiluokkaista palvelua.

Palvelen myös englannin ja espanjan kielellä. Ota yhteyttä, mikäli haluat yksilöllisen, asiantuntevasti perustellun sekä realistisen hinta-arvion kodillesi. Samalla saat alan ammattilaisen tekemänä markkinointisuunnitelman, joka räätälöidään juuri Sinun tarpeillesi sopivaksi.

PYYDÄ KRISTIINA KORPINEN ARVIOKÄYNNILLE TÄSTÄ:

Viva on nopea!

Viva on nopea!

Tavoitteemme on nopeat kaupat, parhaaseen hintaan.

Lue lisää

Vivalaiset esittäytyvät

Vivalaiset esittäytyvät

Tutustu meihin!

Lue lisää

Stailaus&kuvaus

Stailaus&kuvaus

Stailaus varmistaa upeat myyntikuvat asunnostasi!

Lue lisää

Meitä suositellaan

Meitä suositellaan

Lue mitä asiakkaamme ovat meistä mieltä!

Lue lisää

Oletko myymässä asuntoasi?

Pyydä meiltä arviokäynti!

Pyydä Vivan asiantuntijaa käymään.
Saat meiltä hinta-arvion, jolla asuntosi menee kaupaksi nopeasti ja tietysti parhaaseen mahdolliseen hintaan. Jätä tiedot, niin olemme yhteydessä!