Tilaa arviokäynti

Isokarhunkierto 9 B 6, Tuusula

5h, k, khh, kph/wc, wc, vh, parv ja autotalli  |  135.0 m²  |   598.400 €

Vihdoinkin rakennuttaja, joka tekee koteja, joissa yhdistyvät pohjoismaisen rakennusperinteen parhaat oivallukset, uusimman digiteknologian mahdollisuudet sekä ajaton arkkitehtuuri!

Tuusulan Rykmentinpuistoon rakennettaviin Trä Kronor -koteihin on kelpuutettu ainoastaan laadukkaita luonnonmateriaaleja, ja kaikki suunnittelu on tehty terveellisyys ja puhdas sisäilma edellä. Taloihin tulee liimaton ja muoviton hengittävä massiivipuurakenne, ja ne rakennetaan Trä Kronorin seitsemää rakennusperiaatetta noudattaen. Periaatteista, kuten painovoimaisesta ilmanvaihdosta, voit lukea lisää täältä: https://trakronor.fi/7-periaatetta/

Talot rakentavat Trä Kronorin sisaryhtiön omat kokeneet timpurit, ja täyspuiset keittiöt rakentavat asiakkaiden toiveiden mukaan omat puusepät. Koko rakennusprojekti on omissa käsissä, ja jokainen yksityiskohta mietitty tarkasti kodit suunnitelleiden SAATSI Arkkitehtien toimesta.

Uniikki 12 asunnon townhouse-kokonaisuus rakentuu Tuusulan vuoden 2020 Asuntomessualueen parhaalle paikalle: aivan metsän, lammen, puutarhapalstojen, leikki- ja aktiviteettipuiston sekä ulkoilureittien viereen.

Kiinnostus näitä koteja kohtaan on ollut suurta - Tervetuloa kuulemaan lisää!

Soita Outi Malmlundille numeroon 0400 633 655 tai Aila Oivulalle 0400 798 212, ja mietitään yhdessä, mikä asuntovaihtoehdoista ja pohjaratkaisuista olisi juuri teille sopivin!


Perustiedot
Sijainti:Tuusula, Isokarhunkierto 9 B 6
Kaupunginosa:Rykmentinpuisto
Tyyppi:Erillistalo
Kuvaus:5h, k, khh, kph/wc, wc, vh, parv ja autotalli
Asuinpinta-ala:135.0 m²
Kerros:1-2
Lämmitys:Maalämpö
Vapautuminen:Vapautuu Asuntomessujen jälkeen elokuussa 2020
Rakennusvuosi:2019
Tilat ja varustelu:Parveke
Huoneita:5
Hinta
Myyntihinta:598.400 €
Velaton hinta:598.400 €
Neliöhinta:4.432,59 €/m²
Tontti ja kaavoitus
Tontin pinta-ala:1291 m²
Tontin omistus:Oma
Kaavoitustilanne:Asemakaava
Kohteen kuvaus
Muut tilat:Asunto sijaitsee kahdessa kerroksessa. Alakerrassa olohuone, keittiö, kodinhoitohuone ja erillinen wc, terassi sekä autotalli. Yläkerrassa neljä asuinhuonetta (tai vaihtoehtoisesti kolme asuinhuonetta ja aulatila), kylpyhuone, vaatehuone ja parveke. Lisäksi varasto (sisäänkäynnin yhteydessä, pinta-ala noin 5 m2).
Materiaalit, varusteet
Lattiamateriaali:Lattiat: Massiivipuinen lautalattia / luonnonkivilaatta (märkätilat). Seinät: Savirappaus (asuntoa rajoittavat seinät) ja sisäväliseinät valinnan mukaan joko puupanelointi tai maalaus. Märkätiloissa luonnonkivilaatat.
Kattotyyppi:Harjakatto/Peltikate
Keittiön kuvaus:Upeat, puusepän käsintekemät kokopuiset Trä-keittiöt Mielen integroiduilla kodinkoneilla (sisältyy myyntihintaan, katso tarkemmin kohta "Lisätietoja"). Keittiön työtasot harjattua terästä tai luonnonkiveä.
Pesutilojen kuvaus:Märkätilojen laatat ovat käsittelemätöntä luonnonkiveä (vuolu- tai hiekkakivi). Kylpyhuoneessa kokopuiset Trä-kiintokalusteet (sisältyy myyntihintaan, katso tarkemmin kohta "Lisätietoja").
Viva on nopea!

Viva on nopea!

Tavoitteemme on nopeat kaupat, parhaaseen hintaan.

Lue lisää

Vivalaiset esittäytyvät

Vivalaiset esittäytyvät

Tutustu meihin!

Lue lisää

Stailaus&kuvaus

Stailaus&kuvaus

Stailaus varmistaa upeat myyntikuvat asunnostasi!

Lue lisää

Meitä suositellaan

Meitä suositellaan

Lue mitä asiakkaamme ovat meistä mieltä!

Lue lisää

Oletko myymässä asuntoasi?

Tilaa maksuton arviokäynti!

Viva LKV:n kanssa asunnon myynti on nopeaa, helppoa ja turvallista. Kaikki alkaa arviokäynnistä.