Tilaa arviokäynti

Kaisa Järvinen
Tekstiiliartenomi, sisustussuunnittelija, asuntojen myyntistailaus

Rakkaus sisustamiseen taisi syttyä jo lapsuudenkodissa. Taiteilijaperheessä visuaalisuus, käsillä tekeminen ja ongelmien ratkominen luovuutta käyttäen olivat vahvasti läsnä. Muistan, kun vaihdoin nukkekodin huonekalujen järjestystä monta kertaa päivässä ja käytin kaiken mielikuvitukseni uusien kalusteiden askarteluun, kodin materiaalipankki oli ehtymätön.

Tekstiilit ja tilasuunnittelu vetivät puoleensa myös myöhemmin elämässä ja opiskelin mallipukineompelijaksi, tekstiiliartenomiksi ja sisustussuunnittelijaksi. Viimeiset kymmenen vuotta olen työskennellyt sisustamisen parissa sisustussuunnittelijana, sisustusliikkeen myyjänä ja sisustustoimittajana. Samalla tiellä jatkan edelleen.

Asuntojen myyntistailaus vaatii käytännön pelisilmää, nopeaa hahmotuskykyä ja isojen kokonaisuuksien hallintaa. On hahmotettava nopeasti asunnon tunnelma, parhaat puolet, puutteet ja loihdittava tilaan kuin tilaan muutamassa tunnissa kodikas, mutta myyvä ilme sopivaa kohderyhmää silmällä pitäen.

Stailaustyössä ei ole kahta samanlaista päivää, joka päivä edessä on uusi koti ja uudet haasteet. On ilo olla mukana asiakkaiden elämässä ja muuttuvissa elämäntilanteissa, toiselle asunnon myyminen on jonkun aikakauden loppu ja toiselle uuden onnen alku.

Asunnon myyntistailauksen tarkoitus on nopeuttaa ja edistää myyntiä, sekä vaikuttaa asunnon hintaan positiivisesti, stailauksen avulla jokainen asunto saa mahdollisuuden loistaa ja löytää nopeammin uudet asukkaat.

Asuntokaupanala on kiinnostava pelikenttä, jossa nopeatempoisuudestaan huolimatta ehditään jakaa hauskoja hetkiä, juhlia onnistumisia, innostua uudesta, nauttia kauneudesta, ystävystyä, kuunnella tarinoita ja tuntea koko sydämellä.

Viva on nopea!

Viva on nopea!

Tavoitteemme on nopeat kaupat, parhaaseen hintaan.

Lue lisää

Vivalaiset esittäytyvät

Vivalaiset esittäytyvät

Tutustu meihin!

Lue lisää

Stailaus&kuvaus

Stailaus&kuvaus

Stailaus varmistaa upeat myyntikuvat asunnostasi!

Lue lisää

Meitä suositellaan

Meitä suositellaan

Lue mitä asiakkaamme ovat meistä mieltä!

Lue lisää

Oletko myymässä asuntoasi?

Tilaa maksuton arviokäynti!

Viva LKV:n kanssa asunnon myynti on nopeaa, helppoa ja turvallista. Kaikki alkaa arviokäynnistä.