Jussi Pehrman

Olen päälle kolmekymppinen, vantaalainen kiinteistönvälitysalan ammattilainen. Luonteeltani olen toiset huomioonottava ja kohtelias. Minua pidetään rehellisenä ja vastuuntuntoisena asuntomyyjänä. Työnteon aloitin kesätöillä jo 12-vuotiaana. Sen jälkeen olen työskennellyt monissa erilaisissa myynnin ja palvelun tehtävissä sekä työntekijänä että esimiehenä. Koulutukseni ansiosta myös tietokoneiden maailma on minulla hallussa.
Siviilielämässäni olen ennen kaikkea kahden ala-asteikäisen pojankoltiaisen ylpeä isoveli. Myös urheiluharrastukset ja musiikki ovat lähellä sydäntäni.

Työni lupaan tehdä parhaan taitoni mukaan, mahdollisimman hyvin. Asiakkailtani odotan rehellisyyttä ja avoimuutta. Vastineeksi välitän aidosti ihmisistä, joiden kanssa asioin, arvostan heidän toiveitaan ja osaan asettua heidän asemaansa.

”Tyytyväinen asiakas ja hyvin tehty työ palkitsee.”

Jussi Pehrman on asuntomyyjä joka todella kuuntelee asiakastaan. Myynti- ja palvelutyössä koko työuransa viettänyt Jussi toimii asuntomyyjänä seuraavilla alueilla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Nurmijärvi ja Tuusula.

Kun tarvitset palvelualtista ja kokenutta myyjää, jolla on sydän paikallaan, ota yhteyttä Jussiin: 050 371 7374, jussi.pehrman@vivalkv.fi

Viva on nopea!

Viva on nopea!

Tavoitteemme on nopeat kaupat, parhaaseen hintaan.

Lue lisää

Vivalaiset esittäytyvät

Vivalaiset esittäytyvät

Tutustu meihin!

Lue lisää

Stailaus&kuvaus

Stailaus&kuvaus

Stailaus varmistaa upeat myyntikuvat asunnostasi!

Lue lisää

Meitä suositellaan

Meitä suositellaan

Lue mitä asiakkaamme ovat meistä mieltä!

Lue lisää