Tilaa arviokäynti

Heikki Vierelä

Asuntomyyjä, Uudenmaan Viva Oy

Myynnin ammattilainen tarjoaa teille osaamista käyttöönne. Aktiivisena myyntimiehenä saan tuloksia aikaiseksi ja panostan positiiviseen asiakaskokemukseen. Ennen välitysalalle siirtymistä olen toiminut pitkään myynnin eri tehtävissä teollisuudessa ja talopakettien myynnissä. Minulla on monipuolinen koulutus, kokemus rakentamisesta, kivitalojen, hirsitalojen, puutalojen myynnistä ja markkinoinnista. Olen rakentanut laajat verkostot vuosien aikana pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen. Minulle myyntityö on haasteiden voittamista ja asiakaspalvelua. Sosiaalisen ja avoimen luonteen ansiosta olen helposti lähestyttävä myyjä, joka tarjoaa teille asiantuntemusta ja hyvää palvelua. Vapaa-aikana harrastan kuntosalia, luonnossa liikkumista, valokuvausta ja matkustamista.

PYYDÄ HEIKKI VIERELÄÄ ARVIOKÄYNNILLE TÄSTÄ:

Taitava myynti näkyy hinnassa!

Taitava myynti näkyy hinnassa!

Tavoittelemme aina parasta hintaa ja lyhyttä myyntiaikaa.

Lue lisää

Tutustu meihin!

Tutustu meihin!

Taustalla tuhansien toimeksiantojen kokemus.

Lue lisää

Upeat myyntikuvat asunnostasi!

Upeat myyntikuvat asunnostasi!

Saat meiltä stailaajan ja kuvaajan palvelut.

Lue lisää

Meitä suositellaan!

Meitä suositellaan!

Lue mitä asiakkaamme ovat meistä mieltä

Lue lisää

Oletko myymässä asuntoasi?

Tarjous:
2,9% välityspalkkio!

Nyt saat huippumyyjän lisäksi asunnon myyntistailauksen ja valokuvaajan palvelut 3D-kuvauksineen sekä kaikki asiakirja- ja markkinointikulut vain 2.9% (sis.alv) palkkiolla! Jos ei kauppaa, ei kuluja. 
Lisäbonuksena pakettiauto käyttöön päiväksi maalis-huhtikuun aikana toimeksiannon tehneille! Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!