Tilaa arviokäynti

Välittäjien arvostama luottoammattilainen

Kuukauden työntekijämme on myyntiassistentti Tuula Talus, jonka käsien kautta kulkevat kaikki Viva LKV:n asuntokauppoihin liittyvät asiakirjat. Yli parinkymmenen vuoden kokemus kiinteistönvälitysalalta antaa aseet käsitellä kinkkisetkin kiinteistökaupat. Ammattitaitoaan Tuula on kasvattanut kiinteistösihteerin, sihteerin ja isännöitsijän tutkinnoilla. Välittäjät luottavat Tuulaan kuin kallioon ja arvostavat hänen vankkaa osaamistaan.

Tuula tunnetaan avuliaana, huumorintajuisena ja nauravaisena työkaverina ja hänen luokseen joutuukin aika usein jonottamaan. Tuula on luonteeltaan perfektionisti. Hänelle on kunnia-asia, että jokainen asiakirja on täsmällisesti laadittu.

Kun Tuulan huolellisesti laatimat myyntiesitteet ja kauppakirjat tarkistetaan vielä Tuulan esimiehen toimesta, voivat asiakkaamme olla levollisin mielin myös asuntokauppojen jälkeen! – Asunnon osto ja myynti ovat aina elämän suuria päätöksiä. On tärkeää, että kaikille kaupan osapuolille välittyy oleellinen tieto mahdollisimman kattavasti, Tuula painottaa.

Tuulan vastatessa myyntiesitteiden ja kauppakirjojen sekä muiden tarvittavien asiakirjojen laadinnasta voivat Viva LKV:n huippumyyjät keskittyä asiakasrajapintaan ja ydinosaamiseensa – asuntojen myyntiin!

Tuula asuu perheensä kanssa Espoossa vanhassa rintamamiestalossa, jota laajennuksen jälkeen ei enää samaksi tunnistaisi, niin paljon se on muuttunut nikkarointia, tuunausta ja sisustamista harrastavan Tuulan käsissä. Tuula rakastaa sisustamista, kalusteiden tuunaamista, ompelemista ja nikkarointia ja koti on täynnä isoja ja pieniä projekteja.

Koska hän mielellään tekee monta asiaa samaan aikaan, hän kuuntelee puuhastelun ohessa äänikirjoja tai suunnittelee seuraavaa matkaa johonkin lämpimään ja aurinkoiseen paikkaan. Silloin kun tarvitaan irtiottoa arjesta, Tuula matkustaa viikonlopun viettoon kakkosasunnolleen Tallinnaan.

Tuula rakastaa aidosti työtään ja se näkyy ulospäin, Tuulan motto on: Do what you love, love what you do!

 

Taitava myynti näkyy hinnassa!

Taitava myynti näkyy hinnassa!

Tavoittelemme aina parasta hintaa ja lyhyttä myyntiaikaa.

Lue lisää

Tutustu meihin!

Tutustu meihin!

Taustalla tuhansien toimeksiantojen kokemus.

Lue lisää

Upeat myyntikuvat asunnostasi!

Upeat myyntikuvat asunnostasi!

Saat meiltä stailaajan ja kuvaajan palvelut.

Lue lisää

Meitä suositellaan!

Meitä suositellaan!

Lue mitä asiakkaamme ovat meistä mieltä

Lue lisää

Oletko myymässä asuntoasi?

Tarjous:
2,9% välityspalkkio!

Nyt saat huippumyyjän lisäksi asunnon myyntistailauksen ja valokuvaajan palvelut 3D-kuvauksineen sekä kaikki asiakirja- ja markkinointikulut vain 2.9% (sis.alv) palkkiolla! Jos ei kauppaa, ei kuluja. 
Lisäbonuksena pakettiauto käyttöön päiväksi maalis-huhtikuun aikana toimeksiannon tehneille! Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!