Tilaa arviokäynti

Kuukauden työntekijä Outi Malmlund

Outilla oli takanaan yli kymmenen vuoden taival kaupanalan yrittäjänä, sekä kokemusta myös oman perheen rakennusalan yrityksessä, kun ammatinvaihto kiinteistönvälitysalalle alkoi houkutella vuonna 2005.

Outi oli jo lapsena kiinnostunut taloista ja niiden "hengestä". Parikymppisenä hän oli rakentanut jo ensimmäisen oman talon, suunnitellut luonnokset pariin muuhunkin, eli suuntaus oli luonnollinen.

Kiinteistönvälitystoimiston hän valitsi impulsiivisesti ja marssi sisään Vivan Hyrylän toimistoon ja ilmoitti, että voisin tulla teille töihin!

- Siitä päivästä alkaen olen omistautunut unelmatyölleni ja sen saman kipinän innoittamana teen edelleen mielenkiintoista työtäni. On aina yhtä upeaa kun palaset loksahtavat paikoilleen ja saan elää mukana osapuolten jännitystä ja iloa. Olen tosi kova tekemään kauppaa ja se on aina yhä kivaa, Outi kertoo.

Outi tunnetaan tehokkaana ja asiantuntevana arvokohteiden myyjänä

Outia kiehtovat niin vanhat talot ja perinnerakentaminen, kuin myös modernit kodit. Helpoimpia ja nopeimpia myydä ovat kuitenkin ihan tavalliset asunnot, ne tuleekin usein myytyä samantien. - Jokaisessa kodissa on omat parhaat puolensa ja ihastutan itseni aina joka kohteeseen.

Outi on todella tarkka siitä, että myytävän kohteen tiedot ilmoitetaan täsmällisesti. Hän paneutuu jokaiseen myyntikohteeseen, sekä esittelyihin huolella ja näistä tapaamisista syntyy tulosta! Outi on lähes joka kuukausi eniten kauppaa tekevien myyjien joukossa ja muun muassa vuoden 2016 paras myyjä Vivalla. 

Napakka myyjä on vapaalla lempeä kanaemo

Vaikka työ nielee paljon vapaa-aikaa ja iltoja, hän löytää aikaa perheelleen, lapsilleen ja lapsenlapsilleen. Outi asuu miehensä kanssa Tuusulassa omakotitalossa, kolme aikuista lasta ovat muuttaneet jo omilleen, mutta perheet pitävät tiivisti yhteyttä.

Luonto ja eläimet ovat Outille perheen ohella kaikki kaikessa. Parhaiten hän rentoutuukin ulkoilemalla metsissä ja touhuamalla lasten sekä koirien kanssa kotona tai mökillä. Kotitilalla on aina ollut eläimiä, hevosia, kanoja, kukkoja, kissoja ja koiria.

Lisäksi Outi harrastaa käsitöitä, on tehnyt Tiffany-töitä ja ahmii varsinkin erilaisia harrastekirjoja. Kiinnostuskohteita on paljon jotka vaihtelee käsitöistä, sisustamisesta, puutarhanhoidosta metsän hoitoon ja rakentamiseen. Luomuruoka myös itse kasvattaen sekä kuluttamisen vastuullisuus on noussut myös todella tärkeäksi.

- Kuitenkin pidän myös mm. hienoista autoista ja käyn muutaman kerran vuodessa etelässä irtautumassa työkiireistä.

Työkaverit kiteyttävät

Outi yhdistää harvinaisen luontevasti kaupallisen ajattelun ja taiteilijan herkkyyden, kuuntelee herkällä korvalla asiakkaitaan ja pitää onnistuneita kodinvaihtoja sydämen asiana.

Ota yhteyttä Outiin tästä:

Viva on nopea!

Viva on nopea!

Tavoitteemme on nopeat kaupat, parhaaseen hintaan.

Lue lisää

Vivalaiset esittäytyvät

Vivalaiset esittäytyvät

Tutustu meihin!

Lue lisää

Stailaus&kuvaus

Stailaus&kuvaus

Stailaus varmistaa upeat myyntikuvat asunnostasi!

Lue lisää

Meitä suositellaan

Meitä suositellaan

Lue mitä asiakkaamme ovat meistä mieltä!

Lue lisää

Oletko myymässä asuntoasi?

Tilaa maksuton arviokäynti!

Viva LKV:n kanssa asunnon myynti on nopeaa, helppoa ja turvallista. Kaikki alkaa arviokäynnistä.