Tilaa arviokäynti

Henkilöesittelyssä Vivan konkarimyyjä

Mika Lindfors - 10 vuotta Vivalla!

Mika aloitti asuntomyyjänä Vivalla melko tarkalleen kymmenen vuotta sitten. Paljon onnea Mika - ja kiitos mahtavalle työkaverille!

Ennen kuin kiinteistönvälitys vei Mikan mukanaan, hän ehti toimia yrittäjänä myynnin ja kaupan alalla, kuljetusalalla ja maansiirtokoneiden parissa. Tukevan tietopaketin rakennusalasta Mika on kartuttanut lukuisissa omissa rakennusprojekteissaan, sekä toimiessaan yhteistyössä rakennuttajien kanssa sekä myydessään uudiskohteita.

- Kymmenen vuoden aikana moni asia muuttunut, asuntojen markkinointi on siirtynyt Hesarin rivi-ilmoituksista nettiin. Muutamalla klikkauksella kohteesta nähdään kuvat, pohjapiirros, myyntihinta, sijainti kartalla, taloyhtiön tiedot, sovitaan näytöstä tai tehdään lainahakemus. Asunnon etsiminen ei ole enää paikkaan tai aikaan sidottua, riittää että ostajalla on nettiyhteys, Mika sanoo.

Asunnon oikean myyntihinnan määrittäminen heti alussa on Mika Lindforsin kokemuksen mukaan ratkaisevan tärkeää. - Tosiostajat löytävät asunnon varmimmin, kun hinta on kohdillaan. Ostajat hakevat nykyään Etuoven ja Oikotien sivuilta asuntoja rajaamalla pois kohteet, jotka eivät sovi heidän budjettiinsa ja kriteeteihinsä. Jos kohde on hinnoiteltu ylä- tai alakanttiin, se tippuu automaattisesti pois listoilta. 

Vauhdin huumaa ja vaarallisia tilanteita

Mika pitää tiukasti työn, perheen ja harrastukset tasapainossa. Perheeseen kuuluvat puoliso, kaksi aikuista tytärtä ja kaksi touhukasta sijaislasta sekä kaksi koiraa, kolme kissaa, kolme kanaa ja kukko. Omakotitalo ja 6000 m2 tontti nurmikkoineen antavat sopivasti puuhamaata, mutta moottoriurheilu saa Mikan syttymään. Rauhallisen miehen silmiin syttyvät tähdet, kun aletaan puhua endurosta.

"Rentoudun ajamalla 80 km:n vauhdilla keskellä savista ja kivistä pöpelikköä."

Nyt mennään kovaa, vaikka hän omien sanojensa mukaan rentoutuu ajamalla 80 km:n vauhdilla keskellä savista ja kivistä pöpelikköä. Enduroa hän ajaa omassa luokassaan Suomen kymmenen parhaan joukossa ja osallistuu noin kymmeneen kisaan vuodessa, yksi tunnetuimmista kisoista on Päijänteen ympäriajot.

Mika treenaa noin 3 h pari kertaa viikossa, mutta aikaansaavana miehenä hän ehtii mainiosti nikkaroimaan autotalliin uuden ulkoverhouksen sekä kaataa pari puuta pihapiiristä.Enduro Motocross Kiinteistönvälittäjä

Viva on nopea!

Viva on nopea!

Tavoitteemme on nopeat kaupat, parhaaseen hintaan.

Lue lisää

Vivalaiset esittäytyvät

Vivalaiset esittäytyvät

Tutustu meihin!

Lue lisää

Stailaus&kuvaus

Stailaus&kuvaus

Stailaus varmistaa upeat myyntikuvat asunnostasi!

Lue lisää

Meitä suositellaan

Meitä suositellaan

Lue mitä asiakkaamme ovat meistä mieltä!

Lue lisää

Oletko myymässä asuntoasi?

Tilaa maksuton arviokäynti!

Viva LKV:n kanssa asunnon myynti on nopeaa, helppoa ja turvallista. Kaikki alkaa arviokäynnistä.