Tilaa arviokäynti

Vivan stailaajalta ei ideat lopu!

Kun asunnon stailauksesta on sovittu asiakkaan kanssa, ohjaksiin tarttuu Viva LKV:n esteetikko ja myyjien luottokollega, sisustussuunnittelija Kaisa Järvinen. Kaisan huikea työjälki nähdään lukuisissa Vivan myyntikuvissa ja moni välittäjä sen tietää - stailattu asunto myydään usein nopeammin!

Kaisasta itsestään löytyy ripaus italialaista tulisuutta, aimo annos suomalaista päättäväisyyttä ja loppumaton varasto luovia ideoita. Kaikki Vivalla tietävät, että Kaisa on helpostilähestyttävä ja ihana kollega, jota harvemmin toimistolla näkee - stailaustiimi on lähes aina tien päällä.

Kaisa, millainen on taustasi?

Viimeiset kymmenen vuotta on hurahtanut vuoroin sisustussuunnittelijana ja sisustustoimittajana. Opiskelutaustaltani olen tekstiiliartenomi, pukusuunnittelija ja sisustussuunnittelija. Kaikkia näitä sovellan päivittäin nykyisessä työssäni stailaajana.

Mikä on työssäsi parasta?

Työ avaa ovia upeisiin koteihin ja tarinoiden äärelle. Samalla kun virittelemme kotia kuvauskuntoon, aistimme palan tiettyä aikakautta, arkkitehtuuria ja tunnelmaa. Joukkoon mahtuu valtava kirjo erilaisia koteja. Työssäni yhdistyvät kaupallisuus ja visuaalisuus. Välitämme aidosti asiakkaistamme ja heidän kodeistaan. Usein yhteistyö jatkuu uuden asunnon sisustussuunnittelulla sen jälkeen, kun vanha asunto on stailattu ja myyty. Se on upeaa, että voimme näin olla mukana asiakkaitten elämässä vielä kauppojen jälkeen!

Toiseksi parasta?

Stailaajan työssä saan käyttää luovuuttani monipuolisesti, kirjoittaa, sisustaa ja suunnitella. Työajasta puolet vie kuitenkin aikatauluttaminen ja organisoititehtävät. Näiden lisäksi on hallittava asiakaspalvelu ja sosiaaliset tilanteet asiakkaiden kodeissa. Kerrankin iästä on hyötyä.

Mikä motivoi?

Rakastan sitä prosessia, kun tyhjä tila muuttuu kodiksi. On aina jännä nähdä miten samat sisustuselementit toimivat eri tiloissa ja kodeissa. Vaihtoehtoja eri tyyleille ja tunnelmille on loputtomasti.
Olen projekti-ihminen ja kaikella mihin ryhdyn pitää olla alku ja loppu. Asiat pitää tehdä aikataulussa, on kestämätöntä, jos asiat jäävät kesken. Myös kotien myyntistailaus tehdään kerralla valmiiksi. Tähtäämme siihen, että asunto löytää nopeasti oikean ostajan.

Stailaamaton vai stailattu!

Stailaus on tärkeä osa asunnon myyntiprosessia. Mitä enemmän selaa netissä myytäviä asuntoja, sen tärkeämpään osaan asunnon myyntistailaus nousee. Surullisimpia ovat tyhjät asunnot, joissa katse kiertää likaisen harmaita seiniä, jääkaapin ovi retkottaa auki ja yksi unohtunut verho sinnittelee ikkunassa parin nipsun varassa. Siinä on myyntiargumentit vähissä ja selvä tilaus stailauspalvelulle.

Millainen on oma kotisi?

Asumme rivitalossa Tikkurilan kupeessa Simonkylässä 18-vuotiaiden kaksosten ja koiran kanssa. Alueella on mahtavat ulkoilumaastot, kauniita lampia ja loputtomat sienimetsät. Vantaalla on hyvä asua, huomaan että olen juurtunut tänne. Nyt kun toinen lapsista käy enää vain pyykillä kotona, on tullut aika muuttaa pienempään. Ostimme juuri ihanan kerrostalokolmion puolen kilometrin päästä, jonka olen ehtinyt sisustaa mielessäni jo moneen kertaan.

Mitä teet, kun et ole töissä?

Nuoruuden Italian vuosilta on edelleen hallussa siellä opitut reseptit ja intohimo ruokaan. Italialaiseen tapaan yritän pitää kiinni yhteisistä perheaterioista ja pitkistä kuplivista illallisista ystävien kanssa. Teen arkenakin tuplamäärän ruokaa, vaikka meitä on yleensä vain kaksi ruokailijaa. Viikonloppuisin ajelen mökillemme Hirvensalmelle, jossa viihdyn keväästä pitkälle syksyyn.

Viva on nopea!

Viva on nopea!

Tavoitteemme on nopeat kaupat, parhaaseen hintaan.

Lue lisää

Vivalaiset esittäytyvät

Vivalaiset esittäytyvät

Tutustu meihin!

Lue lisää

Stailaus&kuvaus

Stailaus&kuvaus

Stailaus varmistaa upeat myyntikuvat asunnostasi!

Lue lisää

Meitä suositellaan

Meitä suositellaan

Lue mitä asiakkaamme ovat meistä mieltä!

Lue lisää

Oletko myymässä asuntoasi?

Tilaa maksuton arviokäynti!

Viva LKV:n kanssa asunnon myynti on nopeaa, helppoa ja turvallista. Kaikki alkaa arviokäynnistä.