Tilaa arviokäynti

 

Unkarista Suomeen ja Viva LKV:n välittäjien parhaimmistoon

Ildiko hurmaa aidolla sydämellisyydellään

Ildiko Katona-Hiekkanen työskenteli media ja PR-alalla lähes 10 vuotta Unkarissa asuessaan. Hän toimi studiojohtajana radiokanavalla, jolla oli päivittäin satojatuhansia kuuntelijoita. Aamujuontojen lisäksi hän suunnitteli ja juonsi esimerkiksi erilaisia konsertteja, kulttuuritapahtumia ja kilpailuja.

Kohtalo muutti elämän suunnan ja toi Ildikon Suomeen vuonna 1999. Ennen siirtymistään kiinteistönvälitysalalle hän työskenteli Helsingissä opettajana sekä myöhemmin yli 10 vuotta perheyrityksessä toimistopäällikkönä, vastuualueinaan muun muassa asiakaspalvelu sekä myynti ja markkinointi. 

Alanvaihtoa miettiessään, Ildikon vahva myyntiosaaminen sekä ystävien tuki ja usko auttoivat häntä päätöksenteossa siirtyä kiinteistönvälityksen maailmaan, joka oli aina kiehtonut häntä. 

Ildiko on työskennellyt Uudenmaan Viva LKV:lla asuntomyyjänä vasta vuoden, mutta on saanut jo aikaan huikeita myyntituloksia ja päässyt myyntitilastojen kärkeen. 

- Kun tulin Viva LKV:lle töihin, tiesin että suomen kielen taitoni ei ole täydellinen, vaikka olen asunut Suomessa jo lähes 20 vuotta. Integroituminen Suomen kulttuuriin tapahtui muutamassa vuodessa, mutta samaa en voi sanoa suomen kielen oppimisesta. Sen opetteluun menikin sitten useampi vuosi ja edelleen opin joka päivä lisää. Onneksi Vivan johtajat näkivät minussa ison potentiaalin ja olenkin sekä heille että kollegoilleni todella kiitollinen kaikesta tuesta, avusta ja tietotaidosta, jonka olen saanut. Jokainen hymy, rohkaisevat sanat, tsemppiviestit ja aito ilo toisen onnistumisesta ovat korvaamattomia. 

-  Luonnollisesti suuret kiitokset asiakkailleni, jotka ovat minulle aina keskiössä riippumatta siitä olemmeko tekemisissä oston tai myynnin parissa. Olen äärimmäisen kiitollinen heidän luottamuksestaan sillä onnistuminen työssäni olisi täysin mahdotonta ilman sitä. Heidän ansiostaan minulla on työ, josta nautin ja jossa pystyn hyödyntämään osaamistani ja vahvuuksiani parhaalla mahdollisella tavalla. 

- Kaiken tämän tiivistäisin toteamukseen, että onnistuminen tapahtuu harvoin yksin. Olen saanut tukea ystäviltäni ja heidän verkostoiltaan todella paljon. Se on ollut kerta kaikkiaan upeaa ja uskomatonta ja haluaisin kiittää myös heitä kaikesta. 

Luotto tehokkaaseen myyjään on kannattanut, sillä onnistuneita asuntokauppoja vuoden aikana on Ildikolla takana jo kohta lähes 50 ja keskimäärin asunnot on myyty 22 päivässä. Mikä on salaisuutesi? 

- Jokainen meistä tietää, ettei koti ole vain seiniä ja tavaroita. Koti ei ole pelkästään paikka, vaan koti on TUNNE ja sen myyminen tai ostaminen on ennen kaikkea sydämen asia. Päätös on yksi elämän suurimmista, jossa ihmiset tarvitsevat usein apua. Inhimillisyys; toisen ihmisen ja hänen elämäntilanteensa ymmärtäminen sekä avuliaisuus ovat tehokkuuden ja ammattitaidon lisäksi todella tärkeitä. Tämä työ ei ole ainoastaan asuntojen välittämistä, vaan myös ihmisistä välittämistä. Työ on vaativaa, haasteellista, mutta samalla todella palkitsevaa, mistä saankin suuren motivaation jokaiseen päivään. 

Suosittelijat ovat arvokkaita 

Ildikon asiakkaat suosittelevat häntä lämpimästi omille tuttavilleen ja ystävilleen. Viva:n Facebook-palautteet tulvivat Ildikolle suunnattuja kiitoksia. Niissä sanotaan muun muassa näin: 

”Olen erittäin tyytyväinen Arvoasunnot LKVn edustajalta, Ildiko Katona-Hiekkaselta, saamaani palveluun. Voin vilpittömästi todeta, että Ildikon toiminta on ylittänyt kaikki aikaisemmat kokemukseni asunnon välitystoiminnasta, vaikka olen elämäni varrella vaihtanut asuntoja useitakin kertoja. Olen valmis suosittelemaan yrityksenne, ja erityisesti Ildikon, palveluksia kaikille ystävilleni ja tuttavilleni. Kiittäen miellyttävästä elämyksestä!” (Urpo Mukala) 

”Sydämellistä ja asiantuntevaa palvelua, täällä supertyytyväiset asiakkaat suosittelevat häntä ihan jokaiselle myymistä suunnittelevalle!” (Jonna Klemola) 

”Kauniit kiitokset Ildiko Katona-Hiekkaselle molemmista kaupoista. Ehdoton suositus kaikille kiinteistönvälittäjää etsiville.” (Ilkka Ruuskanen) 

”Asiantuntevaa, luotettavaa, asiakaslähtöistä ja todella nopeaa toimintaa. Meidän asunnosta otettiin upeat kuvat, myynti-ilmoitus oli tyylikäs, video tavoitti somessa alle viikossa 900 katselukertaa ja mikä tärkeintä, asunto myytiin alle viikossa. Kiitos Ildiko Katona-Hiekkanen, sinua voimme suositella lämpimästi.” (Päivi Koljonen) 

- Kotien myynti perustuu ammattitaidon lisäksi myös siihen kemiaan, mikä minun ja asiakkaitteni välille syntyy. Olen kiitollinen jokaisesta hetkestä, jonka saan elää mukana unelmien toteutuessa ja elämän suurissa muutoksissa. Ehkäpä tapani kohdata avoimesti ihmisiä juontaa juurensa omasta kulttuuristani, hän pohtii. 

Ennen kaikkea äiti! 

Ildiko on ylpeä ja onnellinen äiti. 

- Jos minun pitäisi kuvailla itseäni, olen ennen kaikkea äiti, äiti ja äiti, Ildiko nauraa ja kertoo, että hänen lapsensa elävät täysillä mukana asuntokauppojen käänteissä. 

Lapset seuraavat millaisia asuntoja äidille tulee myyntiin ja jopa suosittelevat muille äidin palveluita. 

- Minulle on hyvin tärkeää olla esimerkkinä lapsilleni ja painotan sitä, että valintoja pitää uskaltaa tehdä ja seistä selkä suorana omien päätösten takana. Itselleni alanvaihto oli rohkea hyppy tuntemattomaan ja olen erittäin tyytyväinen päätökseeni. Toivon, että lapseni pystyvät ammentamaan opettamistani arvoista ja tekevät elämässään päätökset itseänsä kunnioittamalla sekä muita kanssaihmisiä arvostamalla, intuitiota väheksymättä. Haluan esimerkilläni opettaa periksiantamattomuuden, kovan työn sekä tunneälyn ja sosiaalisten taitojen merkityksen. Lapseni voivat luottaa siihen, että pidän aina heidän puoliaan ja he voivat kääntyä puoleeni missä asiassa tahansa. Lapset ovat minulle suuri voimavara. 

Viva LKV:llä Ildiko tunnetaan aina tyylikkäänä, iloisena ja kiireisenä kollegana, joka on usein illalla viimeinen henkilö toimistolla vielä puurtamassa. Miten sinä jaksat? 

- Tähän kysymykseen on helppo vastata. Kysymys ei minun mielestäni ole jaksamisesta vaan asenteesta. Rakastan työtäni ja tunnen olevani 110%:sti elementissäni kiinteistönvälitysalalla. Olen löytänyt kotiin.

Jos haluat kutsua Ildikon arvioimaan Sinunkin kotisi, voit ottaa häneen yhteyttä vaikka heti!

Lähetä viesti Ildikolle:

Viva on nopea!

Viva on nopea!

Tavoitteemme on nopeat kaupat, parhaaseen hintaan.

Lue lisää

Vivalaiset esittäytyvät

Vivalaiset esittäytyvät

Tutustu meihin!

Lue lisää

Stailaus&kuvaus

Stailaus&kuvaus

Stailaus varmistaa upeat myyntikuvat asunnostasi!

Lue lisää

Meitä suositellaan

Meitä suositellaan

Lue mitä asiakkaamme ovat meistä mieltä!

Lue lisää

Oletko myymässä asuntoasi?

Tilaa maksuton arviokäynti!

Viva LKV:n kanssa asunnon myynti on nopeaa, helppoa ja turvallista. Kaikki alkaa arviokäynnistä.