Viva-Rahoituksella voit tehdä ostopäätöksen heti!

Voit maksaa käsiraha-osuuden Viva-rahoituksella. Saat luottopäätöksen välittömästi. Rahat ovat heti käytettävissäsi ja rahoituspäätös on voimassa 6 kuukautta.

Rahoituspalvelussa Sinulle avataan luottotili, jota voit käyttää luottokortin tapaan ottamalla käyttöösi kulloinkin tarvittavan summan. Kuluja muodostuu ainoastaan käyttämäsi luoton mukaan.

Rahoituspalvelustamme saat luotolle yksilöllisen, kilpailukykyisen kokonaishinnan ja elämäntilanteeseesi sopivan takaisinmaksuajan. Laskun saat kuukausittain joko postitse tai sähköisenä valintasi mukaan.

  • Saat yksilöllisen luottopäätöksen välittömästi
  • Luottoraja jopa 7000 euroa
  • Todellinen vuosikorko alkaen 4,9%
  • Maksuaika jopa 24 kk
  • Luottotilin avaaminen on maksutonta
  • Luottopäätös on voimassa 6 kk

Nopea ja helppo luottotili. Täytä sähköinen luottohakemus henkilökunnan opastuksella, Saat luottopäätöksen välittömästi, ja rahat ovat heti käytettävissäsi.
Täyttäessäsi sähköisen luottohakemuksen henkilökunnan kanssa saat luoton edullisemmin.

Luotonantaja on suomalainen rahoitusyhtiö Euroloan Consumer Finance Oyj, joka on palvellut yli 80 000 asiakasta vuodesta 2007 alkaen.

Viva_Rahoitus
Viva_Rahoitus-bottom
x

Eläköön koti.

Viva LKV on yhdistelmä pitkää kokemusta ja raudanlujaa ammattitaitoa kiinteistönvälityksessä. Me tiedämme tuhansien toimeksiantojen kokemuksella, mihin ostajaehdokkaat kiinnittävät asuntoesittelyissä huomiota. Siksi olemme hioneet myyntiprosessimme huippuunsa. Ja siksi myymme nopeasti.

Haluatko arvion asunnostasi?

Kauppalehden menestyjäyritys 2015
Katso avoimet työpaikat