Stailauspalvelut

Tarvitsetko stailausapua?

Asunnon stailaus nopeuttaa myyntiä ja nostaa asunnon parhaat puolet esiin. Stailattu koti ja visuaalisesti kauniit yksityiskohdat jäävät mieleen ja auttavat erottumaan joukosta. Näyttävät ja tasokkaat myyntikuvat stailatusta asunnosta herättävät mielenkiinnon, luovat unelmia ja houkuttelevat katsojat paikalle.

Tuoreet kukat toivottavat tervetulleiksi.

Kaiken perusta on siisti koti. Ensivaikutelma luodaan jo ulko-ovella. Siirrä pyörät, auto ja urheiluvälineet ja lelut pois oven lähettyviltä. Aja nurmikko tai tee lumityöt. Siirrä eteisen kenkäparit ja ulkovaatteet kaapin ovien taakse. Poista näkyviltä henkilökohtaiset tavarat, koriste-esineet, lehtipinot ja valokuvat. Huolehdi, että kaapit ovat kurkistuskunnossa, tasot pölyttömiä. Siivoa wc, poista pesuaineet, hammasharjat, roskakorit ja pyykit pois näkyviltä ja vaihda puhtaat pyyhkeet. Pyyhi peilit, ovet ja ovenkahvat. Avaa verhot, tuuleta hyvin ja petaa sängyt. Siivoa keittiön tasot, kaapinpäälliset ja magneetit.

Tutustu stailauspaketteihimme!

Annamme kotiisi kevyen loppusilauksen tai sisustamme tyhjän asuntosi kokonaan Vivan tyylikkäällä sisustusvalikoimalla myyntiä varten.

KEVYT STAILAUS: Sisältää: Kodin tekstiilit, matot, valaisimet, piensisustusesineet, kevyet kalusteet. Stailaustavarat ovat asunnossa toimeksiantosopimuksen ajan (4 kk). Hinta määräytyy huoneluvun mukaan. Kustannus 350 € – 500 € + kilometrikulut.

KOKO STAILAUS: Sisältää: Kodin tekstiilit, matot, valaisimet, piensisustusesineet, isommat kalusteet esim; sohvaryhmä, ruokailuryhmä, senkki, lipastot. Stailaustavarat ovat asunnossa toimeksiantosopimuksen ajan (4 kk). Hinta määräytyy huoneluvun mukaan. Hinta 500 € – 900 € + kilometrikulut.

kaisa-jarvinen-viva

Kaisa Järvinen
Stailaus ja sisustussuunnittelu
kaisa.jarvinen@nullvivalkv.fi
tel. 050 442 4425

jaana-kallio-viva

Jaana Kallio
Valokuvaaja
info@nulljaanakallio.com
tel. 040 594 8439

x

Eläköön koti.

Viva LKV on yhdistelmä pitkää kokemusta ja raudanlujaa ammattitaitoa kiinteistönvälityksessä. Me tiedämme tuhansien toimeksiantojen kokemuksella, mihin ostajaehdokkaat kiinnittävät asuntoesittelyissä huomiota. Siksi olemme hioneet myyntiprosessimme huippuunsa. Ja siksi myymme nopeasti.

Haluatko arvion asunnostasi?

Kauppalehden menestyjäyritys 2015
Katso avoimet työpaikat