Tästä on kysymys

Yhteistyössä rakentajien kanssa laaditun yhteistoimintamallimme idea on hyvin yksinkertainen. Rakenna enemmän, tuhlaa resursseja asuntojen myyntiin ja markkinointiin vähemmän – voitat enemmän.

Kun Te olette saaneet työnne tehtyä – niin olemme mekin. Asunnot ovat siis valmiina ja mikä kannaltasi parasta, kaikki on jo aikaa sitten myyty.

Jo kymmenien rakentajien yhteistyökumppani.

Menestyksemme syy niin rakentajien kuin yksityishenkilöiden keskuudessa on yksinkertainen. Olemme kysyneet ensin mitä he kiinteistönvälitysyritykseltä toivovat ja sen jälkeen toteuttaneet heidän toiveensa. Ammattitaito, kokemus, voimakas markkinointi sekä tietysti käytössäsi olevat viitisenkymmentä myynnin ammattilaista jotka takaavat, että välitämme asunnot nopeasti ja tehokkaasti parhaaseen mahdolliseen hintaa.

Ota suoraan yhteyttä:

Seppo Valojärvi
Seppo Valojärvi
020 741 3041
seppo.valojarvi@nullvivalkv.fi

x

Eläköön koti.

Viva LKV on yhdistelmä pitkää kokemusta ja raudanlujaa ammattitaitoa kiinteistönvälityksessä. Me tiedämme tuhansien toimeksiantojen kokemuksella, mihin ostajaehdokkaat kiinnittävät asuntoesittelyissä huomiota. Siksi olemme hioneet myyntiprosessimme huippuunsa. Ja siksi myymme nopeasti.

Haluatko arvion asunnostasi?

Kauppalehden menestyjäyritys 2015
Katso avoimet työpaikat