Olen Kaisa Liski, kiinteistökuningatar

eräs Suomen tämän hetken tunnetuimmista kiinteistönvälittäjistä. Tiesithän, että nopean asuntokaupan eräs tärkeimmistä edellytyksistä on oikein asetettu asunnon pyyntihinta? Oikea asunnon pyyntihinta palvelee sekä asunnon myyjän että asunnon ostajan etua – asunnon hinta on kummankin kannalta silloin oikea.

Jotta asunnon toteutunut myyntihinta olisi asunnon myyjän kannalta oikea, tulee pyyntihinta osata asettaa oikein. Tämä edellyttää paitsi asuntoalueen toteutuneiden myyntihintojen pitkäaikaista seuraamista, mutta myös itse myytävän asunnon myyntivalttien tarkkaa tunnistamista sekä asuntoalueen kehityksen hahmottamista.

Vuosien kokemuksellani kiinteistönvälittäjänä voin sanoa, että vain kokenut ja koulutettu kiinteistönvälittäjä osaa asettaa asuntosi myyntihinnan sellaiselle tasolle, että se on sekä Sinun että ostajan kannalta oikea. Siksi sinun kannattaa kutsua tiimini ilmaiselle arviokäynnille.

Ilmainen asunnon arviokäynti ei sido sinua mihinkään, mutta tiedät sen jälkeen taatusti, miten asunnostasi saataisiin sinun kannaltasi paras hinta. 
Haluatko asunnostasi parhaan mahdollisen hinnan? Haluatko tehdä asuntokaupastasi itsellesi vaivatonta? Kiinteistökuningatar Kaisa Liski tietää, kuinka onnistunut asuntokauppa tehdään.

Tee elämäsi vaivattomin asuntokauppa sinulle parhaaseen hintaan minun ja tiimini kanssa. Täytä yllä oleva arviokäyntilomake niin olemme sinuun pian yhteydessä!

Kaisa Liski

 

 

MYYMÄSSÄ

Myymme asuntosi luotettavasti ja nopeasti. Tutustu nyt tehokkaaseen ja asiantuntevaan myyntipalveluumme!

OSTAMASSA

Myynnissä olevat asunnot,
kiinteistöt, sijoituskohteet,
vapaa-ajan talot ja tontit.

Puheluhinnat 0207-alkuisiin numeroihin lankapuhelimesta 0,0828 euroa/puhelu + 0,07 euroa/min ja matkapuhelimesta 0,0828 euroa/puhelu + 0,17 euroa/min (alv 24 %)

Sulje

Haluatko sinä myydä asuntosi parhaaseen hintaan nopeasti?
Aloita pyytämällä ilmainen arviokäynti asunnostasi

Miksi valita Viva LKV välittäjäksi?

  1. Saatte myyjän, joka keskittyy täysipainoisesti myyntityöhön, pitää teihin tiiviisti yhteyttä ja
    vastaa asunnon myynnistä aiheutuvista kuluista.
  2. Säästätte aikaa ja rahaa ottamalla käyttöönne vahvan yksityisen kiinteistönvälitystoimiston,
    joka lyhyessä ajassa näyttää asuntoanne potentiaalisille ostajille mahdollisimman monta kertaa
    ja pitää näihin tiiviisti yhteyttä.
  3. Saatte oikean kuvan asuntomarkkinoista ja hintatasoista.